Léteznek még ilyen fiúk?
Nem hiszem el, hogy sehol sem találok olyan barátot, akit nem csak a buli/pia/cigi érdekel...hanem spirituális beállítottságú (NEM FANATIKUS!)
Miért nincs a környékemen egy sem??? :(
Elég sok ilyen is van, pl én. :D
Csak az ilyeneket nem fogod észrevenni ha mindig az extrovertált bulizók közt lógsz.
Nem tudok annál jobb tanácsot adni, mint amit leírtam. esetleg megpróbálhatod megtalálni az arany középutat.
Sajnállak amúgy... az ilyen jellegű kelepcéből nem egy embert láttam már összeroncsolódva kijönni. (Igaz, esetenként előfordult már olyan is, hogy valaki "sikerrel" járt.) Kell hozzá nem kis lélekjelenlét... úgyhogy én csak sok sikert tudok kívánni.
Köszönöm szépen!
Az az érdekes, hogy nem tudom máshogyan elképzelni az életemet. 11 éves korom óta ilyen beállítottságú vagyok...ennek hatására változott Anyukám is (jó irányba) és most, hogy mindjárt vége befejezem egy részét a tanulmányaimnak, jó tudni, hogy mások is vannak így, mint én!
Valóban jónak tűnik tudni ezt... de ne hagyd magad becsapni. Sajnos azt a világot éljük, amikor az ilyen érzelmi dilemmák, és labilitások lehúzzák az embert. Mármint túl gyorsan történik minden ahhoz, hogy az érzelmeidet rendezni tudd. Az sem vigasz, ha tudod, hogy azzal az emberrel akin látják, hogy fog az érzelmi zsarolás fegyvere, általában sokan, és nagyon sokat kegyetlenkednek. Vagy pusztán azért, mert ebben lelik szórakozásukat. Vagy akár azért, mert az emberek nagy része érzelmileg egy tuskó, és ha nem is akarna megbántani, minden műveletével mégis azt teszi.
Igen esetlen ötlet ugyan, de hátha segít: próbáld meg az érzelmi énedet leválasztani magadról, mondjuk úgy, hogy verseket írsz, vagy naplót... vagy valami ilyesmit. Olyasvalamit válasz, amit meg tudsz védeni másokkal szemben.
Köszönöm szépen sokat segítettél!
Szeretek írni, rajzolni bármit ami kikapcsol...csak aki meglátná ezeket, hülyének nézne...
Köszönöm még egyszer!!!
~•♥•~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!