Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Régen nem tudták, hogy a...

Régen nem tudták, hogy a dohányzás káros?

Figyelt kérdés

A 60-es, 70-es években készült filmekben folyton dohányoznak, a 30-es években meg úgy látom, a modernség, a menőség jele volt a cigizés. De a korabeli stúdióbeszélgetéseken, interjúkban is egyik cigarettára gyújtanak a másik után.

Még Tolnai Klári is folyton dohányzott egy régi portréfilmben, meg most is megy valami film a 70-es évekből, és abban is rengeteget dohányoztak.

Akkor senki nem tudta, hogy ez mennyire ártalmas?

2015. márc. 3. 21:46
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

#20 – Neked nem vagyok „ öcsi ” , elsősorban.

Utoljára írom le, hogy nem arról írtam, amit te kiértelmeztél magadnak hibásan, másodsorban.

És ha eddig nem jöttél rá, akkor most leírom, hogy a te reakcióid véleményezése engem nem érdekel, mert számomra te nem vagy vitapartner, ha valaki másnak lesz esetleg hozzászólása ehhez, akkor az érdekelni, de te ne írkálj vissza nekem, mert semmi értelme nincs annak, amit írsz.

2015. márc. 6. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!