Ismét öltek: Belehalt sérüléseibe a cigányok által megvert 92 éves néni. MIÉRT? HOVA JUTUNK ÍGY?
Az a 92 éves néni, akit néhány hete Ózdon, a Hétes telepen a cigányok megvertek, ma sajnos belehalt a bántalmazásba.
Előzmény:
Egy 92 éves idős asszonyt bántalmaztak ózdi otthonában azok az elkövetők, akiket a rendőrség 36 órán belül beazonosított.
Életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy Ózdon történt bűncselekmény kapcsán. A nyomozás eddigi adatai szerint január 19-én virradóra otthonában az akkor még ismeretlen elkövetők bántalmazták a 92 éves tulajdonost, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A tettesek a sértett különböző értékeivel menekültek el a helyszínről.
fotók,videók: [link]
forrás: [link]
"Ez nem gyülöletkeltés. Az összes büdüs köcsög dögöljön meg, aki ilyet képes művelni."
Honnan tudod, hogy ki képes ilyenre? Csak akkor tudod meg, amikor már elkövette, és akkor se biztos, hogy elkapják. Ennyi. Most pl ott van a pécsi lövöldöző, a pesti lövöldöző, aki majdnem 22 embert ölt meg. Cigányok voltak?? NEM. Szval kb mindegy kit ölnétek meg. Akkro sem lenne ennek vége. Soha
05:08 A halálbüntetés visszaállításával tökélestesen egyetértek! Semminek nincs most elrettentő ereje! Melegszik, kajál, tévézik a börtönbe és puffadtra gyúrja magát közben a falvakban meg az utcán éheznek és halálra fagynak az emberek. Bemegy a gádzsó a börtönbe lopásért (ha bemegy...) és kiképzett rablóként jön ki. Kapcsolatokat épít, keményedik és már amikor kilép tudja, hogy mi a következő balhéja.
Felnőtt úgy több generáció, hogy nem kapott társadalmi mintát arról, hogy apa reggel elmegy dolgozni és a rendőrtől félünk. Mi tartaná vissza, amikor számára az a természetes, hogy ami kell azt elveszem?! Segélyből élnek úri módon a hajléktalanok meg nem kapnak semmit az államtól.
Megnéztem 2 napja a képeket és azóta nem megy ki a fejemből... elfacsarodik a szívem és sírhatnékom támad!
Ezek nem emberek! De nem is állatok! Rosszabb! A társadalom rákfenéje!
Eddig próbáltam én is a környezetemben elhangzó drasztikus véleményeket (lelőni, gázkamra... stb.) tompítani, hogy oktatással és támogatással ki lehet törni ebből... mára már én sem hiszek ebben... sajnálom...
Én mindig is kívántam a halálbüntetést,és biztos vagyok vagyok benne hogy az ország lakossága is ezt szeretné,a maradék kivétel az csakis bűnöző(!!!!)
És épp ezért rugaszkodott el a gyilkolás,mert az elkövetők mereszthetik a nemi szervüket nyugiban,melegben,a villanyt gázt más fizeti,zabálnivalót kap odabent,mi jobb kell még????majd ha letelt,megint kinyiffant valakit,hogy huzza a valagát vissza a fini melegbe,főtt zabálnivalóért!!tök jó,albérlet,rezsi,meg minden fizetnivalómentes!na de ha a kötelecske kilátásba lenne helyezve,asszem 5x meggondolná,mielőtt üt,vagy szúr..ugyi-ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!