Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ismét öltek: Belehalt sérülése...

Ismét öltek: Belehalt sérüléseibe a cigányok által megvert 92 éves néni. MIÉRT? HOVA JUTUNK ÍGY?

Figyelt kérdés

Az a 92 éves néni, akit néhány hete Ózdon, a Hétes telepen a cigányok megvertek, ma sajnos belehalt a bántalmazásba.

Előzmény:

Egy 92 éves idős asszonyt bántalmaztak ózdi otthonában azok az elkövetők, akiket a rendőrség 36 órán belül beazonosított.

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy Ózdon történt bűncselekmény kapcsán. A nyomozás eddigi adatai szerint január 19-én virradóra otthonában az akkor még ismeretlen elkövetők bántalmazták a 92 éves tulajdonost, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A tettesek a sértett különböző értékeivel menekültek el a helyszínről.

fotók,videók: [link]

forrás: [link]

2010. febr. 13. 23:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég!!! Cigány vagyok,de ez még "nekem is" sok!!! Nem tudom mit mondjak...szégyelem,hogy ilyen emberek vannak. Nem értem miért csinálják ezt....nem értem!
2010. febr. 13. 23:51
 2/21 anonim ***** válasza:
85%

Ez a cigányok szintje

ártatlanokat megölni és elvenni a pénzüket

rohadt gyilkos banda

2010. febr. 13. 23:54
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

Vonatra a rohadt féreg bandájukkal

és irány Auswitz

2010. febr. 13. 23:56
 4/21 anonim ***** válasza:
95%

Én teljesen kiborultam, sírtam, már akkor is, amikor történt. Magam előtt látom, ahogy bántják azt a szegény pici nénit, és nem tudok a gondolattól szabadulni. Akik ezt tették, komolyan, puszta kézzel tépném szét, ha lehetne...

Igen, cigányok voltak, most lehet azzal jönni, hogy ez nem számít, de igenis számít. Az ilyen brutalitás rájuk jellemző, és hogy védtelen, ártatlan embereket támadnak meg. Nincs semmi visszatartó erő, a büntetést leülik simán. Radikálisan, akár brutálisan meg kéne szigorítani a törvényeket, és a büntetéseket.

Hány emberrel kell, hogy még megtörténjen ez?

na, és megint sírok, nagyon megrázott a dolog, az én nagymamás is egyedül él, és...féltem, nagyon.

2010. febr. 14. 00:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ózd, nem lep meg sajnos, nem a cigányok, a környék már nevezetes, ahogy a 8. kerület Pesten.

Bűnözők, kész, úgy, ahogy a pécsi lövöldöző egyetemista meg a többi.

Az egész nép nem felelős értük, nem a normálisabbak nevelték őket, mert akkor nem ilyenek lennének.

2010. febr. 14. 00:12
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Nincs min csodálkozni a cigányok jobban gyűlölik a magyarokat, mint a nácik a zsidókat. Nincs bennük irgalom senki iránt. És ezeket kell elviselni gyerekeinknek minden nap az iskolákban.
2010. febr. 14. 00:27
 7/21 anonim válasza:
17%

Nem mindegyik cigány gyilkos, analfabéta barom. Igen sok ilyen van, de vannak, akik rendesen dolgoznak és tanulnak. Igen ismerek párat. Pár házzal odébb is van egy cigány asszony, és a férjével együtt képesek voltak felnevelni két gyereket tisztességesen. Mindig megdolgozott a pénzéért, és nem lopott.

Tudjátok mit? Őt még sokkal többre tartom, mint néhány vérbeli magyart... és nem a feszültséget kellene növelni az országban, hanem vmi megoldást kellene találni. Attól, hogy gyűlöljük egymást, NEM fog megoldódni ez az egész. Sőt ezzel csak azt érjük el, hogy egyszer egymás ellen fogunk csatázni, és kiirtjuk a félországot. Sebaj, legalább a fejlődő országokból jöhetnek át pár millióan... Persze ezek után lehet lehurrogni, de ez a véleményem. Ja és mielőtt vki beírná, hogy cigány vok, most közlöm veletek, hogy NEM vagyok az.

2010. febr. 14. 00:29
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
istenem:( ez borzalmas, dögöljön meg az, aki képes ilyenre.
2010. febr. 14. 00:53
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus,kiborított a linked.megnéztem,nem kellett volna.

szegény :((

2010. febr. 14. 01:35
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gyülöletkeltés. Az összes büdüs köcsög dögöljön meg, aki ilyet képes művelni.
2010. febr. 14. 05:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!