Milyen egy jó házibuli?
Első válaszoló amit te leírtál azt hívhatjuk délutáni könyvklubnak fiatal kismamák számára.
Ha egy házibuliban jó a zene és sok a pia, ott nagy baj nem lehet. Ha rossz a zene, és sok a pia, még akkor is menthető :)
A lényeg a jó hangulat! Nem kell sok ember és főleg nem túl sok teljesen ismeretlen.
Legyen valami célja. pl.: szalonna sütés
Legyen elég üdítő és kaja az alkohol mellett.
Legyen legalább 1 "elég józan" ember, aki vigyáz a többiekre.
Mondjuk szalonnasütés után az activity/kártya vagy ilyesmi nem rossz.
Aztán amikor megvan a hangulat akkor karaokeXD
Ez nekem eddig mindig bejött!!!
Ja, és tömény csak a kaja (szalonnasütés) után... Előtte max. 1-1 sör!!!
Mindenkinek más. Nekem akkor jó, ha ismerősök mellett vannak ismeretlenek is, mert elég szociális ember vagyok. Kaja, pia legyen rendesen, zene elviselhető legyen. Jobb időben pl tábortűz. (Nem, nem azért mert melegben jobban üt a pia ... bár, hogy jobban belegondolok...)
Paryfotó ne nagyon készüljön .. ha véletlen úgy kiütjük magunkat, hogy nem emlékszünk, nem is akarjuk visszalátni ... főleg nem egy közösségi portálon.
Szerintem, a nem túl hangon zene, hogy lehessen társalogni is ha pl azt szeretnék valakivel, vagy egy külön helyiség ahol ezt megtehetjük.
Alkohol, kb egy arányban lévő nemi ellentét, ha lehet akkor nem olyan emberek akiknek van párjuk, mert nekem egy buli valamilyen szinten az ismerkedésről is szol.
De eltudnék képzelni egy olyan házi bulit is mint valamelyik filmbe láttam nem jut eszembe a címe de a főszereplő Stifler.
De egy olyan házibulihoz szülőket ki kell tatarozni, meg buli után a házat is, jah meg az a 3 dolog is kell hozzá pénz pénz pénz kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!