Házibuli szervezésben segitség!?
Figyelt kérdés
Hát az lenne a problémaám h szeretnék szülinapi házibulit csinálni.Ehez szeretném kérni a sgitségeteket h megfelelö tartalmú legyen a meghívó,hogyha elolvasák akkor az legyen hogy ez talán biztos jó lesz és oda el kell mennünk!:-)2010. júl. 19. 19:15
1/11 anonim válasza:
Gyere el, mert minden lesz:
Pasik, csajok, pia, szex.
2/11 anonim válasza:
Fiúknak ezt írd:
Ingyen sör!
Lányoknak meg ezt:
Sok piás pasi!
3/11 anonim válasza:
valóban a sok részeg disznó pasi sok lányt lázba hoz....-.-"
4/11 anonim válasza:
Meghívó???!!!
Ez nekem új....
Nálunk úgy megy hogy elújságoljuk haveri körbe, és mindenki továbbadja.
Beugró valami pia, 1 üveg tömény, vagy 4 doboz sör fejenként.
De ez változó.
5/11 A kérdező kommentje:
Hát nálunk is ugy megy általába h egymás közt ujságoljuk.De most olyan emberkéket(lány) is szeretnénk hívni akikel nem igazán vagyunk beszélö viszonyba,ezért kellene 1 meghívó h valamelyik közöségi oldalon eltudjuk küldeni.
2010. júl. 19. 19:29
6/11 anonim válasza:
Sztem írd ki facebookra...komolyan!
7/11 anonim válasza:
előző vagyok.
Hány évesek vagytok amúgy?
8/11 anonim válasza:
de am mit keres ez a kérdés a valláskritika témában? :D
9/11 A kérdező kommentje:
Jobb ha nem tudjátok h hány éves vagyk.:D
2010. júl. 19. 19:52
10/11 anonim válasza:
1) témát tévesztettél
2) meghívóra szerintem írj egy sablonszöveget: szeretettel meghívlak stb stb, aztán a végére biggyeszd oda:
- hangfal van, zene lesz, ha hoztok.
- pia sok van, az se baj, ha hoztok, jó hangulat lesz egy órán belül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!