Mi alapján választjátok ki, hogy kit szívattok?
Engem például nagyon gyakran szívatnak, gyakran a buszon is kiröhögnek, a suliban megbámulnak, és néha ezt hallom: "B*zdmeg, ennek milyen feje van", vagy "Nézd már ezt a gyereket, mint egy ......", de a kedvencem: "Láttad te is?"
Még egész jó napom van, mikor csak a vihogást hallom a hátam mögött :S
Nem vágom miért :S Eléggé dagadt vagyok, de azért nem annyira (192cm/95kg), nem vagyok pattanásos, erős szemüvegem van (4,5), és átlagos ruhákban járok.
Emiatt elég erős szociofóbiám van, nem merek plázába járni, csak ha mellettem vannak a "menő" haverjaim. Buszra nem merek szállni(szerencsére a jogsim már folyamatban van). Az olyan helyek, ahol sok tizenéves van, számomra olyan, mint egy aknamező :(
Min változtassak ?
16/F
Ez érdekes, mivel én a szemüvegre gyanakodtam a legkevésbé. Másnak is van, de őket nem szopatják :S
Sajnos a sportolás nem opció, így is elég fáradt vagyok a sok különóra után, ráadásul minden labdajátékban ügyetlen vagyok :(
Csak azt nem tudom, hogy miből látni rajtam, hogy szégyenlős vagyok ? És hogyan tudok rajta változtatni ?
Azért furcsa a dolog, mert régen nem voltam ilyen. 12-13 éves korom óta szólnak be, de leginkább mióta középiskolás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!