Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi alapján választjátok ki,...

Mi alapján választjátok ki, hogy kit szívattok?

Figyelt kérdés

Engem például nagyon gyakran szívatnak, gyakran a buszon is kiröhögnek, a suliban megbámulnak, és néha ezt hallom: "B*zdmeg, ennek milyen feje van", vagy "Nézd már ezt a gyereket, mint egy ......", de a kedvencem: "Láttad te is?"

Még egész jó napom van, mikor csak a vihogást hallom a hátam mögött :S

Nem vágom miért :S Eléggé dagadt vagyok, de azért nem annyira (192cm/95kg), nem vagyok pattanásos, erős szemüvegem van (4,5), és átlagos ruhákban járok.

Emiatt elég erős szociofóbiám van, nem merek plázába járni, csak ha mellettem vannak a "menő" haverjaim. Buszra nem merek szállni(szerencsére a jogsim már folyamatban van). Az olyan helyek, ahol sok tizenéves van, számomra olyan, mint egy aknamező :(

Min változtassak ?

16/F

2010. febr. 11. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem próbálj a testeden változtatni első lépésként.fogyj le,meg kezdj el gyúrni.nekem az a tapasztalatom,hogy ha jó a tested,akkor minden embernek pozitívabb a véleménye rólad.18/L
2010. febr. 11. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam baszakodni másokkal. Mások sem velem. Persze néha előfordulnak kisebb piszkálódások, de azokat nem gondoljuk komolyan.

Akit alkalmanként tényleg megszívatunk, az azért kapja, mert ő tényleg egy Taigetosz pozitív. Soha nem tud semmit, nem ért semmihez, nincs benne kitartás. Amíg nem állsz ki magadért, ez nem is fog változni, úgyhogy jobb ha erőt veszel magadon, különben a jövőben is mindenki átgázol majd rajtad.

Amúgy 192cm mellé a 95kg nem vészes. Volt 180/105-ös haverom. Neki soha nem voltak ilyen problémái.

2010. febr. 11. 21:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, viszont vannak nálam kövérebbek is, de rajtuk nem röhögnek. Amúgy már így is fogytam, de nem biztos, hogy ez a fő probléma :(
2010. febr. 11. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom látják rajtad, hogy nincs önbizalomtúltengésed, és az olyanokat bántják általában, akin látszik, hogy fáj neki. Fejleszd az önbizalmad, nagyon sokféle módon lehet, persze ezt írni könnyű, véghezvinni már annyira nem. Vagy ne mutasd, hogy rosszulesik, csinálj úgy, mintha nem hallanád. Persze ez is a 'mondani könnyebb' kategóriába tartozik.
2010. febr. 11. 21:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Mindig úgy teszek, mintha nem hallanám.Amúgy is, vadidegen embereknek mit mondjak ?
2010. febr. 11. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod alapján talán csak az erős szemüveg adhatna okot arra a kis gyíkoknak, hogy szívassanak, mert ilyen magassággal még kövér sem lehetsz! Kipróbálhatnád a kontaktlencsét, akkor semmi különös (nevetnivaló) nem lenne rajtad.

Egyébként én azt javaslom, hogy kezdj el valamit sportolni, erősíteni, boxolni, stb., így növelheted az önbizalmadat, és még jól is fogsz kinézni. Egy "gyúroson" ilyen magassággal már biztosan nem fognak röhögni, ha meg megbámulnak, akkor azt biztos a jó külsőd miatt teszik :)

Most meg ne reagálj a sértő megjegyzésekre, hallgass pl. zenét a buszon. Csak társaságban ilyen szemetek az emberek, egyenként meg lehet, hogy tök jó el lehetne velük dumálni.

2010. febr. 12. 09:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

nyugi én pont az ellentéted vagyok.

mindenkivel próbálok jó viszonyt kialakítani,de ok nélkül le búzáznak..stb.

pedig úgy öltözök,mint egy normál 16 éves srác...

én már észrevettem,hogy sokszor nálam az arckifejezés a meghatározó,sokan látják bennem a kis gyerekes 16 évest,aki nem ért ehez a világhoz,próbálom fejlesztgetni,de nem kösnnyű..

2010. febr. 12. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy molett lány vagyok, és sokat szívattak, piszkáltak, de az az idő elmúlt, mert van önbizalmam mára, kiegyenesedve járok, és azóta senki nem szólogat be. Sugárzik rólam, hogy nincs értelme próbálkozni.

Valahogy össze kéne szedni magad, tippet nem tudok adni, nekem az, hogy lett párom, az tett ilyenné és már 4 éve tart ez a közérzet.

20/L

2010. febr. 13. 10:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A szemüveg nem gáz, ha vékonyítottat (felére) csináltatsz, egyáltalán nem nézel ki úgy benne, mint egy ámokfutó. Tudom, nekem is van, és ezzel együtt sosem piszkálnak. Azoknak, akik beszólnak, nyugodtan visznozhatod, csak ügyelj rá, hogy ne fajuljon tettlegességig a dolog, mert könnyen megjárhatod - minél nagyobb, annál nagyobbat esik.
2010. febr. 14. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:

CSak azokat szokták szivatni akit lehet.

engme is állandóan szivattak, nekem is kevés önbizalmam van, mivel pont a barátaim csinálták és mindent kipróbáltam, kértem szépen, veszekedtem, hisztiztem, észre s evettem, cska nem zsoktak le róla inkáébb hozzá szoktma és én is nevettem velük együtt és vissza viszsa szólogattam, időnként ez érzékenyen érintette őket de ilynekor közöltem, hogy szerintem poén, és azt hittem nekik is az mert ők ennél sokkal dúrvább poénokat szoktka nekem lökni.

Nekem eleve sokat segített az az egyszerű gyakorlat, hogy mindig kiegyenesedve emelt fővel jártam. jobbna éreztem magam tőle.

Igen idegenek, ők is nagyon tudnak bántani.

Én azt mondom, ha valami zavar magadon próbálj meg változtanti rajta, de szerintem elég ha elkezdesz valamit sportolni, én egy csapatjátékot javasolok inkább mondjuk focizz vagy egy amatőr hobbi csapatban nagyon vicces tud lenni a florblall.

Önbizalmadat meg sűrgősen fejlesszed fel, tényleg vissza tazsító tud lenni egy zségyellős ember, a filmekkel ellentétben a valóságban ez nem kelt titokzatos hatást. ez tapasztalat.

2010. febr. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!