A török barátom anyja kutakodott utánam. Ez jót jelenthet vagy rosszat?
Megismertem Magyarországon egy török srácot. Együtt voltunk egy pár hónapot, amikor hazament (a suli miatt), egyikünk sem akarta abbahagyni. Beszélgetünk kb mindennap viberen. Ma is beszéltünk, egyszer csak csörög a telefon. Aztán le is rakta. Kiderült az anyja hívott fel, megnézte az üzeneteinket (állítólag nem tud angolul). És fel akart hívni. Még nem lettünk bemutatva egymásnak.
Nem tudom mit mesélt rólam a barátom, mesélt-e. Közös képeink vannak - eléggé félreérthetetlen, hogy van köztünk valami (a karjaiban vagyok vagy megcsókol, ilyen képek). A Pesten készült képeit biztosan megmutatta, de az ilyen magánjellegűeket nem tudom megmutatta-e. Miért nézte meg az anyja az üzeneteket? Mit jelenthet, hogy fel próbált hívni? Jót jelenthet (beszélt talán rólam és komolyabban akarja a dolgot?) vagy rosszat (egy idegen nő ne akarjon semmit a fiától?)? Nem ismerem ezt a kultúrát.
A barátom 21 éves én 24.
Már elnézést, ez volt a kérdésed: "Ez jót jelenthet vagy rosszat?"
Erre kaptál választ, nem is egyet. Ja, hogy nem ezt a választ vártad? Ez már hadd ne a válaszolók hibája legyen.
Egyébként tök mindegy, hogy török vagy eszkimó. Ha az anyja az ő megkerülésével kutakodik utánad, az szerinted normális dolog?
Az általában nem normális, hogy valaki kutakodik más cuccában, de egy szülőről emiatt azért nem kell hatalmas következtetéseket levonni, lehet, hogy nem lesz több ilyen.
Jót, meg rosszat is jelenthet amúgy. Talán csak simán kíváncsi vagy félti a gyerekét, de lehet, hogy ez nála a normális viselkedés, ha úgy alakul, akkor majd úgyis kiderül.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!