Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Világrekordnak számit? 14/F

Világrekordnak számit? 14/F

Figyelt kérdés
van egy sajatos szuletesj rendellenessegem , a beleim elhelyezkedese elter a normalistol, lassitva ezzel Passage-t. Ennel az oknal fogva sokszor csak hetente szekelek.De volt 2012 szeptembereben,(ekkor is derult ki a betegsegem) , hogy 33 es igen 33 teljes napig nem volt szekletem . az orvosok szerint reg meg kellett volna halnom , de en ott voltam oriasi hassal a rendeloben es hitegettem az orvosokat. aztan a vizsgalatok utan beismertek hogy lehetseges ez a rekord hosszusagu szeklet visszatartas. arra lennek kivancsi , hog y rekoednak szamot e. orvosi papirokon szerepel a 33 nap.
2015. febr. 5. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
esetleg nem tudsz utána nézni a rekordoknak gugliban? számon tartják ezeket, nézd meg mennyi volt a leghosszabb nap és ha a tied több volt, akkor vedd fel a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik ezzel foglalkoznak. itt nem hiszem, hogy érdemleges választ fogsz kapni.
2015. febr. 5. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne hogy mekkora kábelt fektetsz egy ilyen periódus után. Az elmondottak alapján simán megdöntheted Bono rekordját,legközelebb teríts le egy fehér vásznat és a fölé guggolva told ki hogy megmaradjon egészben. Utána fotózd le és tedd fel a netre és küldd el Svájcba a rekordbizottságnak.
2015. febr. 5. 23:10
 3/3 anonim válasza:
#3 : south park forever!
2015. febr. 6. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!