Mi számít szelfinek?

Figyelt kérdés
a tükörbe fényképezést,azt értem,és amikor időzítőre van állítva a kamera és úgy pózolnak?
2015. jan. 24. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Minden szelfi ami "önfotó"...Magadat fényképezed.

2015. jan. 24. 19:14
 2/4 Focifan001 válasza:
Selfi elsősorban amikor magadat fényképezed, ergo az arcod van benne(nem tükörben). Szerintem az amúgy egy bizonyos értelemben szubjektív fogalom, mert láttam már olyan embert is, aki egy tájképen volt lefényképezve(igen messziről), és ő azt is így hívta. Mivel a képen nem látszik hogy időzítő volt-e, ezért az is az. Nézzük pl. a Retrica-t. Ott is van időzítő, és "selfiapp". Remélem tudtam segíteni:)
2015. jan. 24. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt hívom szelfinek amikor a kezedben tartod a gépet/telefont és úgy kapod le magad.. Ha állványod meg időzítőd van azt már nem nagyon mondanám annak, az olyan mintha más kapott volna le.
2015. jan. 24. 19:31
 4/4 anonim válasza:
Az önarckép festése is szelfi volt?
2015. márc. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!