Csak én utálom Magyarországot?
Figyelt kérdés
Ilyen lusta, begyöpösödött nép a világon nincs. Ha alkotsz valami újat és jót, azonnal átnéznek rajtad, de ha rosszat akkor már széttépnek. A magyar nők átnéznek rajtam. És itt van ez a kivagyiság, mintha mindent mi adtunk volna a világnak.
Komolyan én nem vallom magam magyarnak, és ha ez ország háború fog kerülni, és hazahívnak. Hát én nem fogok hazajönni. Golyót kapni ezért az országért? Ugyan.
2015. jan. 27. 16:51
11/18 anonim válasza:
Én szeretem a magyar tájat, a magyar kultúrát, ételeket, a magyar emberek java részét. Amit nem szeretek:korrupció, mutyizás, tolvaj milliárdosok, akik tönkretesznek bennünket szegényebb embereket, valamint a politikusokat. Azért nem szeretek itt élni, mert ami folyik Magyarországon politizálás címen már nagyon rég óta, az felháborító.
12/18 anonim válasza:
Szerintem nálam jobban nem utálod Magyarországot "Orbániát, vagy hívhatjuk cigányiának is". Mocskos egy hely az biztos. Az aki itt jól érzi magát, az nem tudom hová nyal, hogy normálisan megtudjon élni.
13/18 anonim válasza:
Aki orbániát cigányiával mossa össze, nem csodálom, ha mindent utál. Hiszen nem is érti a környezetét. De azért bármennyire is ellene szól a látszat, ez a szint azért nálunk még nem jellemző, csak előfordul.
14/18 anonim válasza:
Látom nem szívott még eleget eme csodálatos országban.
15/18 anonim válasza:
Mocskos, szemetes, legalja ország ez. Utálom, mint a szart. Soha nem akarok ide visszajönni.
Az utcák tele vannak szeméttel, az emberek bunkók és tahók, az autósok is bunkók, senkinek nincsen türelme.
Rendkívül buta emberek, akik képtelenek hosszútávra gondolkozni. Nem csoda, hogy aki csak tud, az elmegy innen. Mocskos, szemét ország ez.
16/18 anonim válasza:
Én is utálok itt élni, minden nap vágyok el innen. Semmi örömöm nincs itt. Lepukkant, koszos, igénytelen környezet mindenhol.
17/18 anonim válasza:
elég sokan sztem csak a jelenlegi rendszerben sokak kényszerből kussban vannak, mert külö9nbe repülnek. hát aki meg megteheti, tesz rá magasról, aztán mielőbb kihúz vmelyik értelmesebb országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!