Csak én utálom ezt?
Figyelt kérdés
Csak engem idegesítenek Facebookon a Messenger üzenetek és hasonló értelmes oldalak??? Szánalom ami ott van :D
"Szeretlek, szeretni foglak holnap és azután is."
Ahh felfordul a gyomrom xD Mik ezek?! Ki volt az az unatkozó, elkényesztett tinédzser aki ezt elkezdte??! :D A legtöbbön nevetek, hogy milyen vérciki, de amikor már a tizedik ilyen sz*r oldalt löki az arcomba kicsit ideges leszek!!
2014. dec. 4. 21:11
1/2 anonim válasza:
Remélem még egy darabig ideges leszel am meg ha nem szereted akk miért nem törlöd a profilod??
2/2 anonim válasza:
De miért? Nem muszáj nézned. Tényleg nincs jobb dolgod mint ezen idegesíteni magad? Szetintem ilyen fölösleges dolgokra nem pazarold az energiád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!