Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utálom az iskolát! Mit tegyek?

Utálom az iskolát! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utálok iskolába járni!most megyek 10.-be...egyszerűen rosszul vagyok tőle.1 éve kezdődött a pánikbetegségem mikor először mentem középsuliba.foggalmam sincs hogy mit tehetnék ez ellen.voltam már pszihológusnál is de az sem segített semmit.valakinek van valami ötlete? 15/L

2013. aug. 23. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Kitartás tesvér, kitartás!!!!!!!! Iszlám haverjaimmal már bombázzuk le őket :))))))))))))))))))9
2013. aug. 23. 22:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D ettől mondhatom jobban érzem magam :)
2013. aug. 24. 00:40
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Komoly ?
2013. aug. 24. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Vannak ott barátaid?
2013. aug. 24. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Pontosan mi miatt nem szereted?Az ott lévő emberek miatt,vagy a tanárok miatt,vagy mi?
2013. aug. 24. 14:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim de nem tudom...tanárok is viszonylag elmennek különösebb bajom nincs velük
2013. aug. 25. 00:40
 7/10 anonim válasza:
15 éves lány vagyok, szintén pánikbetegségem van. én most fogok menni suliba, nekem is ez van. csak nekem kb mindennap pánikrohamom van kb 3-4 óráig akkor felmegy a puézusom, nem kapok(alig) levegőt és olyan álomszerű. mintha nem tudnám, hogy hol lennék. és mindentől ideges leszek. oké ez már nagyon durva fajrája, de nem vagy egyedül!!!:)
2013. aug. 31. 21:50
 8/10 anonim válasza:
100%
17/f, most megyek az utolsó évfolyamba, érettségi, szalagavató, mindenféle sz@rság ami nekem nem hiányzik. Én is pánikbeteg vagyok. Rühellem a gimnáziumi éveket, és várom hogy vége legyen dehát.. ez van. Javasolni annyit tudok hogy menj időben pszichológushoz, mert én nem tettem, és ez lett a vesztem. Most nyugtatókon élek.
2013. szept. 2. 00:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Már voltam de nem segített és a szüleim.nem engedik a nyugatatókat...:/
2013. szept. 2. 00:38
 10/10 anonim válasza:

Nekem sem engedték, és el sem tudták képzelni hogy ennyi idősen hogy lehet valakinek ilyen lelki betegsége. De azzal érveltem, hogy inkább élek nyugtatóval 'teljes' -bár lehet hogy 5-10 évvel kevesebb- életet mint mindenki más (ha már nélküle nem megy), minthogy nyugtató nélkül szenvedjem végig az életem hátralévő részét.

Aki nem volt még pánikbeteg, el sem tudja képzelni, milyen borzasztó érzés is ez.. szinte mindenki csak az önsajnálatra fogja stb.. mondanám hogy egyszer élnék át ezt az érzést, de még az ellenségemnek sem kívánom.

2013. szept. 2. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!