Az olaszok és a franciák tényleg nem túlzottan szeretnek tusolni/fürdeni?
Azt hallom már nem az első embertől, hogy nekik természetes a heti egyszeri tusolás, és nem is értik, miért kéne többször és azért hát némelyiknek szaga is van.
Én személyesen eddig csak a görögöknél tapasztaltam hasonló felfogást, akiket én ismertem (pedig egyetemista fiatalok voltak) bőven elégnek tartották a heti egyszerit, és nem értették, miért kéne többször.
Ez igaz úgy általánosságban az olaszokra és franciákra is?
Ez több nyugati országban is természetes. Naponta többször is mosakodnak, de tusolni ritkábban. Kádban fürödni még ritkábban.
Csak nálunk szokás állandóan tusolni és fürödni.
ez hülyeség, már bocs, sztem tök alap h reggel és este tusolunk.
hogy a frászba lehet élni úgy h 1 hétig se tusolunk?
Szerintem a franciáknál régebben volt jellemző, nem hiába foglalkoznak annyit parfümökkel.
Az olaszokról ilyet még nem hallottam. Személyes tapasztalat alapján inkább kényesek mindenre, beleértve a tisztaságra is, és ha nincs bidé (ami francia találmány) egy fürdőszobában, akkor képesek letusolni vécézés után... :D
A németekről viszont nagyon sokszor hallom, hogy hetente fürdenek, de nem zavarja őket, ha másnak mosakodási kényszere van.
Istenem, ezt az altalanositast...
ha a nyugati orszagokban senki nem furdik, akkor kozep- es kelet-europaban meg mindenki lop.
na, hogy tetszik?
en csak franciaorszagrol tudok nyilatkozni, de en sem ismerek mindenkit. viszont azert ket ev alatt volt szerencsem egy-ket emberhez, sot, jelenleg egy csaladdal elek, ahol a gyerekek mar akkor le vannak cseszve, ha egy nap nem furdenek.
regebben eselyes, hogy nem furodtek ennyire gyakran, ahogy elottem is irtak, nem veletlen innen indult a parfumipar, de mar nem a 15. szazadban vagyunk (bar megjegyeznem, akkor nem csak a nyugatiak nem furodtek, hanem kb senki ^^)
de ne viccelj, a kérdésem pont a személyes tapasztalataimból indult !
általánosítás vagy sem, eléggé igaz. ja hogy a magyarok lopnak? oké, elismerem, az is csak mondjuk legyen 90%, és akkor alábecsültem. most nem?
szal sztereotípiának tűnik, de aztán annyira mégse az ...
Azt hittem nem tudod uberelni magad, de sikerult.
Ertem en, hogy sajat tapasztalat, de te szemelyesen ismered az osszes gorogot, nemetet, angolt, franciat, vagy mi a fene, hogy ekkora hatalmas eletbolcsessegeket tudsz levonni azokbol a hatalmas tapasztalataidbol ?
A 90%-os lopos kijelentesedre meg inkabb nem reagalok. Vagy de, megis. Fos az helyzet Magyarorszagon, az teny, de azert ez eleg eros tulzas, amit te odabiggyesztettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!