Mi lesz azzal a sok emberrel vasárnap, ha nem mehetnek a PLAZÁBA?
Figyelt kérdés
Ha vasárnap jársz a plazákban ,csak egy része vásárol az embereknek,nagy részük csak az időt próbálja elcseszni ,mert nem bír más programot kitalálni,a tömbben meg megőrül.Télen meleg van ,nyáron hűvös ,mi kell még ?2015. jan. 19. 08:09
11/16 anonim válasza:
Jobb lesz a kocsmáknak meg a prostiknak! Majd oda járnak az emberek. Tiszta nyereség. Neked miért gond?
12/16 Shai-Hulud válasza:
"Azért a vasárnapi zárva tartást ne akard a szocializmus hasonlítani "
ÉN??? Te hoztad fel, hogy anno sem voltak nyitva vasárnap a boltok, nem én... :-)
13/16 anonim válasza:
" "Persze, éppen be lehet vásárolni más napokon is. Sőt, mikor csak sorbaállással lehetett banánt kapni, akkor is hozzá lehetett jutni. Apám meg még úgy vette az első autóját, hogy kellett hozzá a párt és a szakszervezet ajánlása.
Most akkor maradunk ezen a szinten, vagy továbblépünk a piacgazdaság irányába? ' '
Ez írtad.
Erre válaszoltam.
Itt te hoztad fel a szocializmust.
14/16 Shai-Hulud válasza:
Igen. A túlszabályozás a szocializmusra jellemző, és NEM A PIACGAZDASÁGRA!
15/16 A kérdező kommentje:
Tovább,tovább ,szeretném azokat is hallani,akik jelenleg az idejük nagy részét a olazákban töltik.Mert úgy érzékelem ,eddig ezek még nem szólaltak meg !!
2015. jan. 20. 08:19
16/16 Kései Sirató válasza:
Majd mennek állatkertbe, játszóházba, cukrászdába, étterembe, focizni, túrázni, vagy éppen otthon maradnak és bámulják a tv-t. Amikor a balatonnál nyaraltunk és esett az eső, (vasárnap is), plázáztunk, így a nyaralóknak elég rossz lesz, majd nézhetik a tv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!