Szombat éjszaka/vasárnap hajnalban mennyi veszélyes Pesten egyedül mászkálni?
Újbuda?! Ajjaj... Lerobbant házak, bedeszkázott ablakok, az utcán
maffiacsoportok, akik egyedül sétáló embereket kirabolnak, és eladják a belső szerveit a ruszkiknak. Persze maffiaháború is dúl a kékek meg vörösek közt, ami civil áldozatokat is szed...
A lósz@rt! Nem tudom honnan jön ez a félelem Budapesttől, de semmi bajod nem lesz!
Este 11 után csak gyilkosok vannak az utcán. Állítólag Újbudán reggelente 50-60 hullát is el kell néha takarítani. FKF-es ismerősöm mesélte. Szerencsére a Keletihez nem mész, ott állítólag maga a patás ördög pusztítja a járókelőket esténként.
Őrületes ez a félelem Budapesttől, én nem értem, hogy ezt mi táplálja. Három kontinens, több mint 25 fővárosában jártam már, és szerintem az összes közül Budapest a legbékésebb és biztonságosabb.
Hát azért vannak olyan helyek, ahol én nem mászkálnék, pl. Pesterzsébet. Mondjuk oda nappal se szívesen megyek egyedül.
De amúgy a 11 óra még annyira nem is késő. Sokan akkor mennek haza munkából.
:DDDDD
igen, amúgy én is ezt hallottam hogy vannak rossz környékek...csak sajnos fogalmam sincs hogy melyek azok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!