Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen rasszisták az...

Miért ilyen rasszisták az emberek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 11:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20%

"A magyarok általában nem rasszisták.A cigányok bőven tesznek érte ,hogy utálják őket.Ha ok nélkül utálnák őket az volna rasszizmus.10%-a cigány az országban,de a börtönben többségben vannak,és jogosan...Ez nem elég ok?Vannak rendes cigányok,de nagyon kevés.Egyébként meg nemcsak fehér ember lehet rasszista...A cigányok többsége jobban utál minket mint mi őket.És miért is?Az adónkból élnek,senki nem bántja őket....Ők ok nélkül utálnak minket.Na,ez a rasszizmus."

Számból vetted ki a szót nagyon igazad van!!!

Rasszizmus az ha a fajt utálod nem pedig valamiért amit csinálnak.Mint pl a németek a rasszisták kisseb renűeknek tartanak másokat.De mi nehogymár szeressük cigányokat.

Négereket kifejezetten szeretem sőt lennék is niggerD:

2010. febr. 9. 17:03
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azzal szemben vagyok rasszista aki megérdemli.

Van nagyon rendes cigány ismerősöm aki dolgozik, DE annyira szégyenli ,hogy roma ,hogy nevet is változtatott.Így boldogan él szerető férjével és gyerekével.Tiszta házban mind a ketten keményen dolgoznak a lányuk pedig rendesen jár iskolába.

Ezzel szemben rasszista vagyok ha meglátok egy 19 éves cigány gyereket 3 kiló aranyban meg egy full márkás ruhában.

Oké ,hogy rázza a rongyot ,de mire? a Segélyre?Mert azt is tudom ,hogy segélyen él.:(

Vagy milyen jól esik az amikor bemész a munkaügyre és látod a nagy kövér cigány látszatra full egészséges kiszáll a mercédeszből rokkantkártya a kocsin és megy a segélyért.

Nekem meg annyi pénzem nincs ,hogy egy tetves motort fenntartsak...

Neki van 8 gyereke akiket ingyen étkeztet a suliban ingyen könyveket kap kapja a segélyeket és nem dolgozik.

HÁT EZÉRT VAGYOK ÉN RASSZISTA.

2010. febr. 9. 20:30
 23/27 anonim ***** válasza:
46%
Hát na,szerintem igaza van mindenkinek! Ezt gondolom én is. Csak egy valamit kérek,adjatok egy golyószórót,kiírtom mindet egytől-egyig!!!
2010. febr. 9. 22:23
 24/27 anonim ***** válasza:
nem rasszisták. tapasztaltak.
2010. febr. 10. 10:04
 25/27 anonim válasza:
Jó kérdés, de én is minden nap tapasztalom a rasszizmust. :( El sem tudod képzelni, hány cigány kötött belém, bántalmazott ok nélkül.
2010. febr. 10. 15:32
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap a villamosan egy roma kiscsaj az iskolából jövet épp mesélte aznapi élményeit az anyjának, aztán hozzátette: "Hülye, mocskos magyarok!"

Senki nem szólt rá, még csak rá sem néztek, de én kicsit elgondolkodtam. A villamos tömött volt, de csak ő volt roma rajta és az anyja. Most ha ezt elképzelem fordított helyzetben... pl. én vagyok a magyar, mindenki más roma és elkiáltom magam, hogy "Hülye, mocskos cigányok!"

Nem vagyok benne biztos, hogy akár félholtan is lejövök a villamosról...

Na, szerintem ezért ilyen rasszisták az emberek.

2010. febr. 10. 17:29
 27/27 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő szösze nettből is látszik, a magyar egy toleráns nép.
2010. febr. 10. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!