Miért ilyen rasszisták az emberek?
"Leszarom, hogy minek neveznek, amelyik jön sorba, és nincs valamilyen érdekem vele, az mond törleszteni fog..."
Oké, akkor pont azt csinálod mint a cigányok, akik belekötnek minden magyarba.
De akkor mitől vagy különb, mint egy cigány?
Hogy nem Te kezdted?
a rasszizmus nem csupán az általatok említettekre vonatkozik,a kérdés azt hiszem általánosságban szólt:)
én személy szerint nem utálok így senkit,főleg nem az afrikaiakat és az ázsiaiakat:) csak Vas megyében kevés az ilyen,legalábbis akikkel ilyenről lehetne beszélni, pedig elég érdekes egy téma :(
Kedves utolsó előtti író :)
Igazad van, általánosságban gondoltam.
És én is Vas megyei vagyok:D Tényleg nem sokan vannak, akikkel leht ilyenről beszélni. :D
egyébként, nem kifejezetten csak a romák elleni dolgokra gondoltam, hanem a négerek, ázsiaiak, vagy akárki más, aki nem olyan, mint mi.
Oké, a romákkal rossz tapasztalataink vannak, de sok magyar ember is ugy viselkedik, mint ők.
Nekem van néger osztálytársam. (középsuli) imádjuk. ugyan olyan értelmes mint mi.
És ő is utálja a cigányokat, mert belé is belekötnek.
Na akkor hol kezdődik az értelem a cigányok részéről?
Látjátok, ez megint egy olyan probléma, ami mondvacsinált!
Halljátok hogy más emberek szidják a cigányokat? Igen
Van neki oka? Igen
Halljátok hogy folyton a büdös kínaiakról meg kínai-bűnözésről beszlének? Nem
A sarki fűszeres állandóan a "tetves kínaiakat" szidja? Nem
Létezik általános és elterjedt gyűlölet a többi színesbőrű iránt? Nem
Akkor nem mondvacsinált dolog az egész? Dehogynem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!