Vannak (középsuliban) igaz barátaitok?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy jó barátom, de elkezdett barátkozni egy lánnyal, aki szemmel láthatóan egy kavarógép. Ezt már meg is mondtam a bnőmnek, de csak azt mondta, hogy nem fog megváltozni a rossz irányba..Én közben úgy érzem kezdem elveszíteni. Nem értem miért kell neki olyan emberel barátkoznia aki kibeszéli a másikat.. Kérlek írjatok, de csak normális válaszokat! :) köszönöm a segítséget!2010. febr. 7. 11:32
11/18 anonim válasza:
ja és most 11.es vagyok(16 éves, lány)..
12/18 A kérdező kommentje:
én is ezt érzem. hogy eltávolodtunk egymástól... :S :?
2010. febr. 8. 14:05
13/18 anonim válasza:
Nekem szerencsére vannak. Mi vagyunk a suli üde színfoltjai, önelégültség nélkül mondhatom, hogy eredetiek, lököttek, különlegesek vagyunk^^ 6an vagyunk így nagyon jóban, egy rossz szót még senki sem mondott a másikra, pláne nem a háta mögött. A kezemet tűzbe tenném értük, imádom őket, és ők is engem^^
14/18 anonim válasza:
ha eltávolodtatok akkor egy kicsit hagyni kell.. aztán majd ha hiányzik hogy beszélgess vele 1-2 hét szünet után valahogy oldd meg hogy 2esbe legyetek és mondd meg neki h " rég nem hallottam felőled.. nincs kedved kicsit vmikor beszélni?:)"
15/18 A kérdező kommentje:
ühüm..jó megfogadom köszi! :)
2010. febr. 9. 20:41
16/18 anonim válasza:
Szerintem az a barát aki egy lány vagy főleg egy urva miatt elhagyja a barátját az nem igazi barát hagyjad ne foglalkozz vele keress valamilyen aranyos kedves csajt :)
mondjuk azt nagyon nehéz találni :D
17/18 A kérdező kommentje:
Igen elég nehéz olyat találni..:S sajnos. de köszi a komit, megpróbálok új barátokat szerezni. Neked van?
2010. febr. 18. 19:36
18/18 anonim válasza:
igen, ezt én is észrevettem hogy az emberek, főleg a nők szeretnek olyanokkal barátkozni, akikkel ki lehet beszélni egy 3. felet. De hogy ez miért jó, azt női aggyal még én sem vagyok képes megérteni. Egyszerűen én nem vagyok olyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!