Ki fognak közösíteni a középsuliban mert van 10-15 kg súlyfeleslegem, egyáltlaánul akarni fognak amjd velem barátkozni?
Ha ez téged ennyire feszélyez, és ez miatt nem vagy magabiztos, akkor lehet, hogy lesznek, akik kihasználják a bizonytalanságodat. Ha te nem foglalkozol vele, hogy mások mit gondolnak róla, akkor őket sem fogja érdekelni. Nekem középsuliban volt két dagi osztálytársnőm. Az egyikük olyan igazi duci lány volt, de amúgy helyes, csinos csaj, csak éppen állandóan az alakján parázott (persze nem tett ellene semmit), az egész magatartásán érződött, hogy szégyelli a kinézetét. Vele valahogy nem is szívesen barátkoztak az emberek, mert sosem viselkedett felszabadultan. Volt egy másik lány, aki már szerintem kicsit kórosan kövér volt, 120 kiló fölött volt, és nem is volt egy szépség. Ezt viszont tudta magáról, elfogadta, hogy ő ilyen, nagyon nevetős, vidám lány volt, sokszor ő maga csinált viccet a saját kinézetéből, sosem feszélyezte az, ha tesi órán át kellett öltözni, stb. Szóval nem volt egy gátlásos csaj, tök jó természete volt. És nagyon bírtuk, mindenki barátkozott vele.
Az a vicc az egészben, hogy ez a második lány most, 10 év után annyira máshogy néz ki... Nemrég összefutottam vele, és nem ismertem meg, kb. 60 kiló, és egész csinosan öltözködik, oké, hát az arca még mindig nem valami csodás, de összességében jól néz ki. Fogalmam sincs, hogyan csinálta, de tök jó :) Gondolom az segítette, hogy pozitív volt mindig is a hozzáállása a dolgokhoz. A másik duci lány meg annyira negatívan állt mindenhez, hogy hihetetlen. Ő még mindig pont olyan, mint volt.
Hát ha közösségbe vayok ésláto, hogy nem vetn emg emiatt, mdinigmosolygos vok és nevetek :D viszont van amikor elmegy a ekdvemmindentől, pédául nem rég tudtam emg, hogy egyik csaj az alakomért utál, neki csakkülsösgéek számítanka... de engem akkor is bánt. Visznt nem tudom,hogy adjam asúlyfeleslegem, emrt mikor elekzdek fógyozni vagy portolni egy idő után elmegy kedvem és feladom. :S
Hú bakker,a 15 kilódért nem,de ezért a szövegért kiközösítelek.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!