Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy hetero fiúnak van...

Ha egy hetero fiúnak van meleg haverja, az gond?

Figyelt kérdés

Akár a legjobb haverja meleg, de ők persze csak "normál fiú-fiú" szinten legjobb barátok, és a srácnak is megvan a saját fiú barátja és a hetero srácnak is a saját lány barátnője.

Na most ezt inkább tartjátok "openminded" normális hozzáállásnak vagy furcsának? Sztem normális és van is nem egy ilyen, de .... éppen ma döbbentem meg egy osztálytársam véleményén.

2010. febr. 3. 21:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

köszi, bár jobb lett volna még több

21:47-es Neked meg sok sikert aztán tényleg örülök, hogy ezek szerint vannak ilyen nyitott heterosexualis fiúk, sajnos ugye mindig csak a bunkóbbakról hallani, de ennek nagyon örülök

2010. febr. 4. 07:09
 12/27 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal, hogy mások erről mit gondolnak. Jogod van azzal eltölteni az időd, akivel akarod. Aki ezt nem bírja megérteni, azon nem lehet segíteni. Az emberek jó rész még mindig sznob és csak saját félelmeik elől menekül.
2010. febr. 4. 11:59
 13/27 anonim ***** válasza:
Elég liberális elképzelés. A melegekkel (a csúnyábbat nem írhatom) szembeni lenézésemtől és semmibe vevésemtől eltekintve (azaz szubjektív megítélésem) nem tartom nagyon nagy gáznak.
2010. febr. 4. 16:36
 14/27 anonim ***** válasza:

"Elég liberális elképzelés."

Nem. Ez normális, természetes, emberséges elképzelés.

"A melegekkel (a csúnyábbat nem írhatom)"

A kölcsönös tisztelet, vagy a kitiltás veszélye miatt? A válaszodtól függ, hogy egy gyáva paraszt vagy-e, vagy egy tisztelettudó ember.

"lenézésemtől és semmibe vevésemtől eltekintve"

? Szánalmas, ha százmilliónyi embertársadat a szexualitása miatt nézel le. Egy olyan dologért, ami nem is tartozik rád és semmit sem mond el az egyénről. Szégyenteljes. Sajnálom anyádat.

2010. febr. 4. 17:35
 15/27 anonim ***** válasza:
Igaz, ez a semmibe vevés durva volt, nem is igazából így gondoltam. Inkább csak szánom őket. Egyébként ha az magánügy, a melegfelvonulásokról mit mondanál? És az h liberális elképzelés ez egyértelműen így van. Nem gondolod hogy egy konzervatív csak úgy elfogadja. És ez a sajnálom anyádat... Erre inkább nem is mondok semmit.
2010. febr. 4. 18:35
 16/27 anonim ***** válasza:
én is heteró vagyok,mégis van lezbi,meleg,és travi cimborám is..miért lenne gond???Ugyanúgy lehet velük beszélgetni,ugyanazt esznek-isznak mint mi,uok vagyunk,csak ők a hoszukás kolbászt seretik,te meg a meleg muffot..mintha te hambit ennél szívesen,ő meg hotdogot..
2010. febr. 4. 20:45
 17/27 anonim ***** válasza:
és ha a pedofil a pizzát szereti mit csinálsz?
2010. febr. 7. 14:55
 18/27 A kérdező kommentje:

Na igen, ez egy mindig érdekes téma, ahhoz képest nem is szóltak hozzá sokan, azt hittem nagyobb vihart kavar, mert egyszer kérdeztem meleg témában már és ott rengeteg válasz született, de jórészt csak anyáztak ...

Nekem is meggyőződésem, hog yliberális vagy konzervatív ... ugyan, szó nincs erről. Adott IQ mellett teljesen evidens, hogy egyszerűen tud viselkedni, na még tovább megyek, hogy ezt nem tartja problémának, én se értem miért lenne az.

Én eddig tök normális, rendes meleg fiúkat ismertem, és ezért furcsa, amikor valaki szidja őket, nem értem komolyan.

És egy érdekes dolgot idézek az egyik válaszból:

"Nem gondolod hogy egy konzervatív csak úgy elfogadja."

Hát én azt szeretném megkérdezni, hogy ki miért gondolja, hogy az úgynevezett konzervatívok között nincs ugyan olyan %-ban meleg ember? Sztem elég vad feltételezés lenne, hogy márpedig ott nincs. Hogyne lenne, max nem annyira látható, mert szegényke kénytelen rejtegetni a dolgot.

Nincs igazam?

2010. febr. 8. 09:35
 19/27 anonim ***** válasza:
Hát... biztos van pár meleg a konzervatívok között is de... Most gondolj bele. Szerinted normális ez az egész? Te kitennéd ilyennek a gyerekedet, hogy melegekkel haverkodjon? Én legalábbis nem nagyon örülnék.
2010. márc. 3. 17:53
 20/27 A kérdező kommentje:

Hát nézd, furcsa ez a "kitenni" szó, de amúgy miért ne? Hiszen nyilván nem attól lesz meleg úgymond mert van meleg haverja :) Ez számomra olyan vicces.

Van a közvetlen környezetemben ilyen meleg-heteró barátság és tök jól elvannak.

De szted miért káris ez?

2010. márc. 6. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!