Ha egy hetero fiúnak van meleg haverja, az gond?
Akár a legjobb haverja meleg, de ők persze csak "normál fiú-fiú" szinten legjobb barátok, és a srácnak is megvan a saját fiú barátja és a hetero srácnak is a saját lány barátnője.
Na most ezt inkább tartjátok "openminded" normális hozzáállásnak vagy furcsának? Sztem normális és van is nem egy ilyen, de .... éppen ma döbbentem meg egy osztálytársam véleményén.
LÁNY vagyok !!! és hetero !!
De áááááá szót se találok erre a balfaxságra komolyan.
na eddig jobb, mint reméltem
akkor feltehetően csak én akadtam össze ma pár hülyével ....
Mit mondott az osztálytársad, hogy így örülsz pár pozitív válasznak?
Amúgy szerintem nem gond. Meleg vagyok, és fiú a legjobb barátom. A szexualitás nem jelent semmit a barátságokban, legalábbis nem kéne fontosnak lennie.
jaj azért de durva vagy, egyrészt tuti nem mászna rád, másrészt ha a legjobb barátodnak akármiért is kivernéd a fogait, az szép .... de értem a dolgot, csak drasztikusnak tartom.
amúgy csak fujjogtak ketten meg elég furcsa megjegyzéskeet tettek, és le voltam rökönyödve mert én is olyan körökben mozgok, amilyeneket ti is leírtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!