Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy hetero fiúnak van...

Ha egy hetero fiúnak van meleg haverja, az gond?

Figyelt kérdés

Akár a legjobb haverja meleg, de ők persze csak "normál fiú-fiú" szinten legjobb barátok, és a srácnak is megvan a saját fiú barátja és a hetero srácnak is a saját lány barátnője.

Na most ezt inkább tartjátok "openminded" normális hozzáállásnak vagy furcsának? Sztem normális és van is nem egy ilyen, de .... éppen ma döbbentem meg egy osztálytársam véleményén.

2010. febr. 3. 21:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj, de készülj fel, hogy elég sokan melegnek fognak tartani (sajnos :S)
2010. febr. 3. 21:20
 2/27 A kérdező kommentje:

LÁNY vagyok !!! és hetero !!

De áááááá szót se találok erre a balfaxságra komolyan.

2010. febr. 3. 21:22
 3/27 A kérdező kommentje:
annak viszont örülök h egy ember (TE) már így látja
2010. febr. 3. 21:22
 4/27 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Az ő dolga, hogy kivel haverkodik. A helyében engem nem nagyon érdekelne, hogy mások mit gondolnak rólam.
2010. febr. 3. 21:27
 5/27 anonim válasza:
hát ha pl most az egyik haveromról kiderülne, hogy meleg, nekem ugyanúgy a haverom lenne, ez nem változtat semmin... ha megpróbál rám mászni, az már okozna problémát :D
2010. febr. 3. 21:32
 6/27 A kérdező kommentje:

na eddig jobb, mint reméltem

akkor feltehetően csak én akadtam össze ma pár hülyével ....

2010. febr. 3. 21:39
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondott az osztálytársad, hogy így örülsz pár pozitív válasznak?

Amúgy szerintem nem gond. Meleg vagyok, és fiú a legjobb barátom. A szexualitás nem jelent semmit a barátságokban, legalábbis nem kéne fontosnak lennie.

2010. febr. 3. 21:47
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Azzal van gond ha valaki szexuális hovatartozás szerint válogatja a barátait. Sosem zavart ilyesmi.
2010. febr. 3. 21:51
 9/27 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Ha jól kijönnek akkor oké. Ha nekem lenne ilyen barátom, akkor sem lenne gond. Ha olyan barát aki jóban rosszban kiáll melletted és nem hagy cserbe, őszinte, akkor az igaz barát és mindegy, hogy a pasijával a hálószobában ők ketten mit művelnek. Ez az ő magán dolga. Ha viszont rám mászna, akkor tuti hogy kiverném a fogait.
2010. febr. 3. 22:09
 10/27 A kérdező kommentje:

jaj azért de durva vagy, egyrészt tuti nem mászna rád, másrészt ha a legjobb barátodnak akármiért is kivernéd a fogait, az szép .... de értem a dolgot, csak drasztikusnak tartom.

amúgy csak fujjogtak ketten meg elég furcsa megjegyzéskeet tettek, és le voltam rökönyödve mert én is olyan körökben mozgok, amilyeneket ti is leírtatok

2010. febr. 3. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!