S. O. S. Milyen idézeteket ismertek "olvasás, olvasni jó, az olvasás bölcsebbé tesz" kategóriában?
Figyelt kérdés
Könyvjelzőt készítek karácsonyra. Arra gondoltam kellene rá egy idézet a fent említett kategóriában, de amit találtam egyik sem tetszett iazán.
Az illető akinek készítem nagyon szereti a fantasy regényeket. Ha valami ide illő idézetet tudtok fantasy könyvből az is jó lenne.
2014. dec. 23. 10:11
1/1 anonim válasza:
Minden elolvasott könyv egy újabb megélt élet. /Szergej Vasziljevics Lukjanyenko/
Az emberek csak a valóságos életben halnak meg mindörökre. Az irodalomban azt csinál az ember, amit akar. Hiszen ezért találták fel; hogy minden vágyunkat ki tudjuk elégíteni. /Gabriel García Márquez/
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. /Carlos Ruiz Zafón/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!