Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jártatok már pórul Avonozással?

Jártatok már pórul Avonozással?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem el foglalkozni az Avonnal, még kuncsaftjaim sincsenek, az egyik ismerősömnek segítek rendelést szerezni.
2010. febr. 2. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
én 3 éve csinálom, a legnagyobb bajom eddig az volt mikor egy szemfestéket 4 hónap után bírtak csak küldeni... de ezen kívül minden oké vele
2010. febr. 2. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Nem is egyszer. A katalógusban mindig sikerül félretájékoztatniuk. Hidratálókrémet rendeltem, már nagyon nagy szükségem lett volna rá. Meg is kaptam, a kép alapján egyezett is, csak éppen a tubusra már nem hidratáló krém volt írva, hanem valami napfénytől védő akármi baromság. Ugyanígy jártam a hajhabbal, hajlakkot kaptam helyette.
2010. febr. 2. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem foglalkozom vele, csak egy ismerősöm, de bizton állíthatom, hogy simán vissza lehet küldeni bármit ami nem megfelelő.

Valaki vett a lányának parfümöt, nem tetszett az illat. Simán visszavették és kicserélték, pedig már bontott üveg volt. Ha még felbontva sincs akkor még nagyobb rá az esély.

2010. febr. 2. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, és a másodiknak, valamint a kérdezőnek is üzenem, h ha ilyen előfordul (bár gondolom mellénézte a kódot, mivel egymás mellett vannak ezek a termékek a katalógusban) akkor VISSZAÁRUZNI kell, ami igen egyszerű. az avon a katalógusban SOHA nem tájékoztat félre, mert abból őrült botrány lenne... (a forgalmam kampányonként 30000-150000 között van, és velem csak olyan történt, h félrenéztem a kódot. szóval biztos nem az avon hibája volt ez)
2010. febr. 2. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak akartam Avonozni, aztán mikor az első rendelést adtam volna le, a tanácsadóm (vagy mi, a közvetlen felettes) olyan kioktató és trágár hangnemben közölte, hogy mit rontottam el, hogy abba is hagytam az egészet. Nem vagyok senki kutyája, élje ki a rosszkedvét máson.

Oriflamezni kezdtem, az bejött:)

2010. febr. 2. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy buta kérdés, de mi az az Avonozás?
2010. febr. 2. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
Az Avon egy kozmetikai szerekkel foglalkozó cég,katalógus útján tudsz rendelni.Én nagyon szeretem,már 16 éve csak onnan veszem ami kell.Viszont tanácsadónő sose lennék,mert nincs akkora ismeretségi köröm,vagyis inkább az,hogy keveset rendelnének,mondjunk évente egy rúzst...
2010. febr. 2. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
38%

20:40 - biztos nem néztem semmit félre, barátnőmmel együtt néztük, szólt volna, ha rosszat írok. Le is szoktam ellenőrizni.

Amint mondtam: a termékleírásnál az volt, hogy hidratáló krém. Megkaptam a cuccost, nem az volt. Ennyi. Visszaküldeni meg már nem tudtam, mert mire rájöttem, hogy mi is az, majdnem elfogyott.... Nem csoda, hogy nem hidratált... Csak mikor már nagyon száraz volt a bőröm, olvastam el a flakon hátulját.

2010. febr. 3. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!