Voltatok már úgy hogy már az öngyilkosságon is
gondolkoztok mert valameik barátnőddel/barátnőkkel
összevesztél?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 16:21
1/9 anonim válasza:
Nem!
De gratulálok, hogy idáig eljutottál!
2010. febr. 2. 16:50
2/9 anonim válasza:
Ilyen dolgok miatt soha ne légy öngyilkos, de még a gondolata se merüljön fel benned. Barátnőddel összeveszni, ki az neked? Senki csak egy jó ismerős, nem családtag, nem kavarhat bele az életedbe, persze csak akkor ha nem engeded. Legjobb barátnőm vágta át úgy a fejem, azt hittem nem jól hallok, azonnal véget vetettem a barátságunknak. Agyő a mígosz!!!!Azóta nincs egyetlen egy barátnőm sem, de nyugisabb is az életem. Kedvelt ismerőseim vannak, de barátnőtől mentsen meg a Jó Isten engemet!
2010. febr. 2. 17:07
3/9 A kérdező kommentje:
legjobb volt..és naon bekavar..ez miat többen már furák velem
2010. febr. 2. 17:27
4/9 anonim válasza:
tippelek....14-16 év közötti lány vagy...miért fújtok fel mindent ennyire? ez már tényleg durva...ha letörik a kiskörmöd akkor is meg akarod öngyilkolni magad? másnak százszor durvább problémái vannak a tiédnél, van, akinek nemhogy barátnője, de családja sincs, vagy épp lába,karja, vagy épp ennie nincs mit, ezek az emberek túlélni akarnak, te meg ennyi miatt kinyírnád magad...tudod, mit, az ilyen meg se érdemli az életet...
2010. febr. 2. 19:18
5/9 anonim válasza:
Szerintem aki öngyilkosságon gondolkozik főleg ilyen kis ügy miatt(persze ez az érintett félnek nagy dolog) az egy hihetelenül gyenge ember. Öngyilkosságba menekülni a gondok elől? Inkább nézz szembe vele! Ha már egy "barátnői" vita után öngyilkosságon gondolkozik az ember, az igazán nagy dolgokkal nem tud majd megbírkózni. Ezután inkább válogasd meg a barátaidat. Akik így megtudnak bántani, hogy úgy érzed még a halál is jobb lehet ennél azok nem érdemlik meg hogy foglalkozz velük. Bár pontosan nem tudom az esetet ezért normális következtetést nem is tudok levonni.
Remélem sikerül megváltoznia a véleményednek, és végre felnőssz. Vagy legalább rájössz az élet nem erről szól.
2010. febr. 2. 19:27
6/9 anonim válasza:
Igen, velem is ez van, van pár ember aki emiatt nem beszél már velem - Ez nagyon fáj...
2010. febr. 3. 16:49
7/9 anonim válasza:
Az elkeseredettség borzasztó dolog, az tény, de alapvetően mindig magadra kell számítanod, te vagy az egyetlen biztos pont a saját életedben. Ha pofáraestél, bőgd ki magad vagy csapj falhoz egy vázát és fordulj szembe a problémákkal. Ezt is lehet tanulni. Nekem sikerült. Csak akarat kérdése.Méltóság! Soha ne veszítsd el!
2010. febr. 4. 12:14
8/9 anonim válasza:
Én is összevesztem csúnyán a legjobb barátnőmmel,és ő is megfenyegetett,amire persze hasonlóan reagáltam...
ez 1 éve volt és ma együttmentünk mekizni..hidd el ha nagyon összevesztek akkor is van megoldás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!