Sokak szerint gáz ha valaki pszichológushoz megy. Szerintetek miért?
Nekem az a megfigyelésem, hogy ha valakinek problémája van amit nem tud megoldani (és különösen ha férfi az illető) akkor a környezete, sokkal helyénvalóbbnak tartja azt ha iszik, játékgépezik, esetleg prostizik vagy veri az asszonyt, mintha elmenne és szakember tanácsát kérné.
Tudom, hogy sokan azt mondjátok, hogy a bunkók gondolkodnak így. De felmérések szerint az emberek túlnyomó része sárgacédulásnak titulálja azt aki pszichológushoz jár.
így pontosítanám:
valaki kocsmázik és mingig részeg: "csak egy alkoholista nagy ügy"
valaki pszichoterápiára jár: "úristen biztos bolond, inkább kerüljük el"
Ja meg a férfiaknál szerintem azért különösen visszatetsző, mert ők ugye az erős és megingathatatlan nem, így nekik elvileg semmilyen segítségre nincs szükségük. Ami megint úgy baromság ahogy van.
OFF ez egy idióta ország
Nekem konkrétan származott is ebből bajom, bár én nő vagyok.
Én nem szimplán pszichológushoz jártam, hanem pszichiáterhez, de a doki terapeuta is volt egyben. Anyám halálát nem tudtam feldolgozni. Kaptam valami light-os gyógyszert is, meg terápia, stb. Rendbe is jöttem, a doki azonnal leszedett a gyógyszerről, stb.
A munkahelyemen a főnöknő állandóan olyan megjegyzéseket tett rám (szembe is), már akkor is, amikor totál oké voltam, hogy nem vagyok normális, meg ki tudja, még valami elmebaj is kitörhet rajtam.
Besokaltam, és megmondtam neki, hogy őt ebben a témában a büdös életben nem tudom lekörözni, és eljöttem.
Akkor nekem fontosabb volt a lelki egészségem, mint az a lepra hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!