Női nem okosabb, mint a férfi nem? Szerintem igen, de a férfiak nem képesek elfogadni.
#32 - Ne is mondd! Debrecenben a fórum körül csak én tudok vagy 50-60-at. Sajnos...
Az egyik ismerkedős/társkeresős oldalon is írtam egy kulturáltnak tűnő csajnak, erre mikor feljött hozzám, mire kettőt fordultam, már bugyiban-melltartóban várt, és közölte:
"Nálam 10 szokott lenni egy alkalom. 15-be már az anál is benne van." o.O
Közöltem vele, hogy benézte az oldalt, ahova regisztrált (társkereső, és nem partnerkereső), és úgy hajtottam el, mit a szél!
Képzeld jártam már a természettudományi karon és 1 nőre minimum jutott 10 fiú. Mérnöki karon ugyanez, vagy még rosszabb. A lányokat megtalálod a kommunikáció vagy marketing szakon, aztán meg mehetnek diplomás call centeresnek, lesz indokuk a nagy férfigyűlöletre. Nálad is ez a helyzet? :)
Vezetők, politikusok, tudósok, leggazdagabb emberek 90%-a férfi, hiába linkeled be a maradék 10%-ot, minden meghatározó találmányt ami előrébb vitte az emberiséget férfiak találtak ki, még a női szakmákba is kiemelkedőbbek a férfiak, (fodrászat, szakácsok, divat) Nincs semmi elnyomás, tiszta liberalizmus van, mindenki annak tanul ami szeretne lenni, akkor miről beszélünk?
Ettől függetlenül egyik nem nélkül nem lenne a másik sem, nem értem mi értelme ennek a versengésnek. Férfiak nélkül nem lennének sehol se a nők, és nők nélkül nem lennének sehol se a férfiak. Férfiaknál tényleg több talán a szélsőség, ennyi lehet a titka, nőknél meg vagy egy átlag, amitől annyira nem térnek el.
A kérdésben ott a válasz is .... NEM
Pontosan ugyanannyira okosak
Azért nem egy sértett "a lányok átnéznek rajtam" lúzer van itt, lehet bizonygatni, hogy milyen ostobák a nők.
Hajrá, vezessétek le az összes frusztrációtokat XD
Azért nem egy sértett "a fiúk átnéznek rajtam" lúzer van itt, lehet bizonygatni, hogy milyen ostobák a férfiak.
Hajrá, vezessétek le az összes frusztrációtokat XD
"Mellesleg kb. 60 éve kezelik egyenlőként férfiakat és nőket az egyetemeken"
Ezt honnan veszed? Van valami forrás? Mondjuk ez szerintem országonként eltérhetett, a II. világháború alatt is inkább faji alapon volt megkülönböztetés, nem pedig nemi identitás alapján. Van olyan öreg néni ismerősöm, aki annak idején járt jogra és nem beszélt semmi megkülönböztetésről.
Szerintem meg szimplán a nők érdeklődési körébe ritkábban tartoznak a természet- és mérnöktudományok.
Az hogy okosabb nem épp a legjobb megnevezés , és ilyet elég nehéz is , sőt , lehetetlen megállapítani melyik fél a "jobb" ( nevezzük így )
Okosságot nehéz megállapítani , mivel ha valaki okos , nem biztos hogy találékony , kreatív , vagy épp muzikális alkat . Ebből kifolyólag akár néhány esetben , a józan paraszti ész is bizonyulhat jobbnak az egyetemi gondolkodásnál ...
De ezzel kár foglalkozni , mert a lényeg , hogy a két nem , kiegészíti egymást , és ez így van rendjén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!