Női nem okosabb, mint a férfi nem? Szerintem igen, de a férfiak nem képesek elfogadni.
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 17:23
11/43 anonim válasza:
Mindket nemben egyforman van ilyen is olyan is. Nem lehet altalanositani.
12/43 anonim válasza:
Nem gond ha így gondolod, de akkor ne szaporodj
14/L
13/43 anonim válasza:
Ehhez a 7 milliard embert alapul veve kb 500-500 millió embert kene megkerdezned hogy valoban szignifikans eredmenyre juss. Hajra :)
Valamint mi az hogy okossag? IQ,EQ,kreativitas..
14/43 anonim válasza:
Az okosság nagyon rosszul definiálható. Tény, hogy bizonyos képességekben a nők, másokban a férfiak kiválóbbak.
15/43 anonim válasza:
Nem feltétlenül mind a 2 nemben van értelmes..
16/43 anonim válasza:
gondolkozz reálisan,ez a férfiak világa volt meg lesz is.Most lehet azzal jönni hogy a nőket elnyomták,de az erősebb,és az okosabb uralkodik :) és így értelemet nyer.
17/43 anonim válasza:
Istenem, Apol, te férfinak látszó tárgy, ha a sötétségnek lenne mértékegysége, rólad kéne elnevezni.
18/43 anonim válasza:
Hülyeség ennyire általánosítani. Én pl nő vagyok, programozó, igencsak okos. De szép számmal tudok segghülye nőket is és férfiakat felsorolni, ahogy okos férfiakat is. Minek kell ezt?
19/43 anonim válasza:
Ezt kaptam... no comment, süt belőle az értelem:
"azt hittem anyádról,amiért nem vágta el a torkodat,és nyalta fel a véred.
"Istenem Apollyon"
kijavítottam neked,ezt így akartad mondani."
20/43 anonim válasza:
Egyik nem sem okosabb a másiknál.
Egyik ember lehet okosabb a másiknál, de az sem attól függ, hogy mi lóg vagy nem lóg a két lába között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!