Egy kedves ismerősömnek, aki irodalom tanárnő szeretnék egy könyvet venni ajándékba. Tudnátok ötleteket adni?
Mi az aminek igazán örülne és valószínűleg nincs is meg neki (szóval nem átlagos dolog,ami mindenkinek a polcán ott van),újdonságok.
(verseskötet,regény,díszkötetben...bármi)

Egy valamire való tanár már főiskoláskorában olvasta Shakespeare* összes művét. Ha esetleg angolul is tud, akkor eredeti nyelven, mint ahogyan a tesom is olvasta főiskolás korában.
Sajna nem tudok tanácsot adni, főleg nem olyat ami a szakmájához tartozó téma.
Én ne szeretnék olyat kapni ami a munkámmal kapcsolatos.!
A munkához: mindenki maga tudja azt hogy a munkámhoz a képzéshez mire van szüksége.
Igen,köszönöm.:D
Írtam is hogy nem átlagos dologra gondoltam.
kedves bakzso, esetleg nincs ötleted?
azt hiszem te megértetted mit szeretnék :D

Szia kedves kérdező!
Feltettem a kérdésedet, mivel a én válaszaim számodra nem voltak kielégítőek, igazán sajnálom.
Olyan személyt szólítottam meg, aki nagyon járatos az irodalomban, sokoldalú, nagyon művelt nő, a neve Julianna.
Tessék , itt van a link, amennyiben tudtunk segíteni Neked,
részünkről az öröm.
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__ajandekozas__6326617-..
Üdv, és minden jót, járj sikerrel.!
A saját kis hozzászólásom.
Mint írtam, én is könyvet szerettem volna vásárolni karácsonyi ajándéknak, megkérdeztem a hozzátartózóját, azt a választ kaptam, nem érdemes könyvet venni, mert bármelyik könyv, bárki számára elérhető az Interneten, és letölthető. / persze ha a Te ismerősödnek nincsen az otthonában Internet hozzáférése, akkor jó helyzetben vagy, a könyvvel kapcsolatban./
Most én is törhetem a fejem, vajon minek örülne a kedves rokonom?

Julianna linkje mutatott rá, és rögtön eszembe jutottak a Zola regények amiket én is olvastam. Mind mind nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!