Nem mentem el egy szavalóversenyre, mit mondjak az irodalom tanárnőmnek? :S
lehet, hogy az lenne a megoldás, hogy elmondod nem mersz emberek elé kiállni verset mondani, és ez benned olyan szinten van meg, hogy reggelre már egyszerűen rosszul lettél
rég' volt, hogy engem is rábeszéltek, ráadásul nem egy könnyű verssel ... a színpadon felejtettem el a felétől az egészet ... súgtak, de egy szó nem jutott eszembe ... szóval ezt a balhét vidd el, de nem vagy hibás, mindegy mit mond a tanárnő
Igen az igazat mond meg a tanárnőnek, ne parázz ettől. Előfordul ez mással is, és komolyabb helyzetekben az életben. Akik itt leszóltak, meg magas lóról beszélnek neked ők biztos tökéletesek, mindig vannak ilyen emberek akik más szemében a szálkát de magukéban a gerendát sem látják meg. Ne törődj velük.
Kész legalább kiderült hogy olyan pálya ahol szerepelni kell nem neked való..na bumm, nem mindenütt kell olyasmit csinálni hogy sok ember előtt beszélni. Egy normális tanár ezt is bekalkulálja ilyenkor..tanulnak pedagógiát, pszichológiát is..rád így hatott a dolog..de legközelebb ha érzed hogy valami nem megy ne vállad be.
Szia! Én abszolút meg tudlak érteni, én is ilyen vagyok....gyűlölök szerepelni és rettegek is tőle.
Szerintem őszintén mondj el mindent a tanárnődnek, ha ezt nem érti meg, akkor nem hivatásos pedagógus, csak egy p@raszt, aki a munkáját végzi, de semmi kedve hozzá...és akkor foglalkozni se kell vele, nem éri meg. Emiatt rosszabb jegyeket nem adhatna, ha mindent jól tudsz a dolgozatban, akkor ha belegebed se tud sz@r jegyet adni. De nem gondolnám, hogy ilyen lesz, szerintem meg fog Téged érteni, ha rendesen elmeséled az érzéseidet és picit kiöntöd ilyen téren a szíved neki. Úgyhogy a tanárnődnek mindenképp valld be az igazat, azért még nőhetsz is a szemében, ha őszinte vagy (ami nagyon ritka manapság).
Az orvosnak meg mondhatod, hogy belázasodtál és nagyon rosszul voltál, ha nem is hiszi el, igazolást biztos ad. De lehet, hogy jobb megoldás lenne, ha szüleid igazolnák ezt az egy napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!