A magyar társadalom mikor fog végre szembenézni a múltjával?
Sejthető volt, hogy a szokásos libbernyeg hiszti jön. :D
Nem lőtték még fel a pizsit?
Kérdező!
Arról nem lehet fogalmad és beleszólásod, hogy ma mi zajlott és milyen döntéseket hoztak a zárt ajtók mögött a parlamentben a megkérdezésed nélül. Ami akkor zajlott, abból is csak annyit látsz, amennyit mutatni akarnak. Szerinted a korabeli társadalom minden tagja egy emberként támogatta a deportálást?
Amúgy, ha szembenézőst akarunk játszani, akkor kezdjük a zsidókon. Nem hallottam még, hogy vezekeltek volna az összeírásokért, amelyeket a helyi zsidótanácsok a nácikkal együttműködve végeztek. Vagy nem hallottam, hogy vezekeltek volna azok a zsidó vállalkozók, akik pénzért árulták a többi zsidónak a sárga csillagot. A zsidók kivégzése (akárhányan voltak) tragédia, de az még visszataszítóbb, hogy ahelyett, hogy gyertyát gyújtanának és csendesen megemlékeznének a halottaikról, bizniszt csinálnak a halálukból.
Ennyit szerettem volna idén foglalkozni az általad említett eseménnyel.
Tisztelt Kérdező!
Nem tudom mivel akarsz még a múltból szembenézni, de van egy jó mondás, ami pont ideillik!
" Aki előre akar menni, de mindig hátranéz, az előbb-utóbb pofáraesik!"
A jövővel kellene foglalkozni, nem a múlttal, mert a jövőn még lehet változtatni, de a múlton nem!
Viszont a sok birkát lehet etetni a múlt sérelmeivel, kínjaival, gyötrelmeivel és ahhoz hasonlítani a mostani bajokat, és akkor úgy tűnik az agyamenteknek, hogy mennyivel jobb, mint akkor volt!
Ez egy nagy hazugság, mint általában a nagymagyarkodás, és mellverés!
"Ez egy nagy hazugság, mint általában a nagymagyarkodás, és mellverés!"
Hol van ennél a kérdésnél "nagymagyarkodás" tudod-e?
A címszavak sugallnak a szokásos liberátor antimagyar provokatív kérdésről, de ezt egy másik, egybiten vegetáló társa úgysem veszi észre, és inkább belemagyarázta a "nagymagyarkodást".
Az hogy a németek egyemberként szégenlik a holokasztot enegem nem győzmeg arról,hogy én is szégyelejem a deportálást,stb,...
sőt mitöbb,én ellenzem,hogy bárki megbánjon bármit is amit nem követettel.
A múlt elemult,akik akkor zsidót,cigányt stb-t öltek azok nézzenek szembe a multjukkal,ha akarnak.
Volt egyszer egy rádió. Ez egy reggel a világ összes nyelvén bemondta, hogy "szégyeljétek magatokat".
Meghallota ezt a világ összes embere és mind elszégyelték magukat.
Csak a magyarok nem.
Õk gyorsan - kikapcsolták a rádiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!