Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, nincs egy...

15 éves vagyok, nincs egy barátom se. Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el, hogy van más is akinek nincsenek barátai, én még mindig úgy fogom fel, mint egy hosszú rémálmot. Azt hiszem innen már csak kevés kell a depresszióhoz, talán már nem is kell más ...
2010. jan. 27. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Sosem voltak? Ha voltak, akkor miért pártoltak el? Esetleg új helyre kerültél? Aki nem szeret, mit mond, miért? Különc vagy? Írj még magadról! Fiú vagy vagy lány?

25/L (nekem voltak barátaim, de már nincsenek)

2010. jan. 27. 14:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Voltak, nem tudok többet, irni, nem tudom mi történt, mert valamikor volt pasim is és az egész osztályom kedvelt, őszintén nem emlékszem túl pontosan, hogy milyen voltam és mikor változtam meg. Félek, hogy ez az állapot napról napra jobban pusztit és sosem leszek a régi
2010. jan. 27. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:

15 évesen nekem se voltak barátaim. Illetve akkor azt hittem, hogy voltak, de később kiderült, hogy ezek hamis barátok voltak, a hátam mögött mindenfélét terjesztettek rólam, kihasználtak stb. Szerintem ha nincsenek barátaid, az még mindig jobb, mintha kihasználna egy pár ember, akiket a barátodnak tartasz.

Egyébként ha egyetemre mész, esetleg szakmát tanulni, biztosan lesznek olyan emberek körülötted, akikkel barátkozhatsz, mert gondolom, olyan szakra mész továbbtanulni, ami érdekel, tehát a csoporttársakkal máris lesz közös érdeklődési körötök. Meg aztán egyetemen már felnőtt, többnyire értelmes és érett emberek vannak, nincs olyan, hogy kibeszélik a másikat meg kétszínűsködnek.

2010. jan. 27. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:

nem emlékszel? jó persze, a változás nem is egy nyomon követhető dolog, de az neked fontos hogy rájöjj, hogy mi nem tetszik másoknak benned, és hogy eldöntsd hogy akarsz-e abban dologban változni, vagy sem

esetleg keress új ismeretségeket, ott nulláról indulsz

2010. jan. 27. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj fel valami chatre, keress embereket akik szeretik a te kedvenceidet (pl. zenekar meg ilyenek) és meglátod majd találsz =). Van kutyád? Ha van akkor játssz vele, ha nincs szerezz egyet és ő az örök barátod lesz :) de ne zárkózz be, ne rontsd el az életedet.
2010. jan. 27. 14:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem sokat változott mostanában az életem. Az összes régi baráttal és haverral megszakadt a kapcsolatom, akivel nem, azokkal meg ritkán találkozom.

Volt már életem során ilyen, és én azt hiszem, hogy ez mindig valami változást jelent. Hogy ismerkedjünk új emberekkel, új körökben, új helyeken. Szépen lassan 3 év után most kezdenek kialakulni új kapcsolataim, amik merőben másak mint amilyenek voltak.

Én is voltam depis ettől, de szép lassan rájövök, hogy ezek nem véletlenül történnek velünk. nyitott szemmel kel járni. Szerintem ilyenkor mindenki átesik depin. de túl leszel rajta. Fogsz még találni barátokat, ismerősöket. Csak nem abból a körből, ahonnan eddig is. Csinálj új dolgokat :)

27 éves lány.

2010. jan. 27. 14:42
 7/12 anonim válasza:

Az evek alatt sokat valtozot a barati korom.Vinszont sosem voltam teljesen egyedul.Mar 6 eve van egy legjobb baratnom es o mellettem van barmi is tortenjek.A tobbi baratok jonnek mennek de o sosem:)

Ha szeretnel beszelgetni akkor irj egy e-mailt.Johanna_17@freemail.hu

18/L

2010. jan. 27. 15:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Tudod hányan vannak akik azt hiszik,hogy sok barátjuk van?

Amikor szűkség lenne rájuk,akkor meg nincs egy sem.Igaz a mondás:a barát a bajban ismerszik meg.

2010. jan. 27. 15:26
 9/12 anonim válasza:
ha akarod én leszek a barátnöd és akkor már nem is vagy egyedül.
2010. jan. 27. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek barátaim, tesóm az egyetlen akire számíthatok! 25/L
2010. jan. 27. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!