15 éves vagyok, nincs egy barátom se. Valaki hasonló helyzetben?
Sosem voltak? Ha voltak, akkor miért pártoltak el? Esetleg új helyre kerültél? Aki nem szeret, mit mond, miért? Különc vagy? Írj még magadról! Fiú vagy vagy lány?
25/L (nekem voltak barátaim, de már nincsenek)
15 évesen nekem se voltak barátaim. Illetve akkor azt hittem, hogy voltak, de később kiderült, hogy ezek hamis barátok voltak, a hátam mögött mindenfélét terjesztettek rólam, kihasználtak stb. Szerintem ha nincsenek barátaid, az még mindig jobb, mintha kihasználna egy pár ember, akiket a barátodnak tartasz.
Egyébként ha egyetemre mész, esetleg szakmát tanulni, biztosan lesznek olyan emberek körülötted, akikkel barátkozhatsz, mert gondolom, olyan szakra mész továbbtanulni, ami érdekel, tehát a csoporttársakkal máris lesz közös érdeklődési körötök. Meg aztán egyetemen már felnőtt, többnyire értelmes és érett emberek vannak, nincs olyan, hogy kibeszélik a másikat meg kétszínűsködnek.
nem emlékszel? jó persze, a változás nem is egy nyomon követhető dolog, de az neked fontos hogy rájöjj, hogy mi nem tetszik másoknak benned, és hogy eldöntsd hogy akarsz-e abban dologban változni, vagy sem
esetleg keress új ismeretségeket, ott nulláról indulsz
Nekem sokat változott mostanában az életem. Az összes régi baráttal és haverral megszakadt a kapcsolatom, akivel nem, azokkal meg ritkán találkozom.
Volt már életem során ilyen, és én azt hiszem, hogy ez mindig valami változást jelent. Hogy ismerkedjünk új emberekkel, új körökben, új helyeken. Szépen lassan 3 év után most kezdenek kialakulni új kapcsolataim, amik merőben másak mint amilyenek voltak.
Én is voltam depis ettől, de szép lassan rájövök, hogy ezek nem véletlenül történnek velünk. nyitott szemmel kel járni. Szerintem ilyenkor mindenki átesik depin. de túl leszel rajta. Fogsz még találni barátokat, ismerősöket. Csak nem abból a körből, ahonnan eddig is. Csinálj új dolgokat :)
27 éves lány.
Az evek alatt sokat valtozot a barati korom.Vinszont sosem voltam teljesen egyedul.Mar 6 eve van egy legjobb baratnom es o mellettem van barmi is tortenjek.A tobbi baratok jonnek mennek de o sosem:)
Ha szeretnel beszelgetni akkor irj egy e-mailt.Johanna_17@freemail.hu
18/L
Tudod hányan vannak akik azt hiszik,hogy sok barátjuk van?
Amikor szűkség lenne rájuk,akkor meg nincs egy sem.Igaz a mondás:a barát a bajban ismerszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!