Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Felajánlottak világháborús...

Felajánlottak világháborús érméket, de milyenek ezek?

Figyelt kérdés

Megéri megvenni, mennyi lehet az értékük és mennyire ritkák ezek az érmék szerintetek?

[link]

2014. nov. 2. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek nem ritkák és nem nagy értékűek. Kezdőnek megér pár ezer Ft-ot (az egész együtt).
2014. nov. 2. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, majd negyven lenne az ára, amit én is sokaltam kicsit.
2014. nov. 3. 07:06
 3/3 polarbeer ***** válasza:

Üdv!

Az 5-ből 4-et jól ismerek, hiszen az én gyűjteményemben is megtalálhatóak. A középső érméről nem tudok nyilatkozni.

A középsőt leszámítva a többi, tehát 4 darab összértéke 8000 - 10.000 Ft állapottól függően. Gyakori darabok. Vatera is tele van velük, és 1500 - 2500 Ft / db áron kelnek el szalaggal együtt tartástól függően.

A középsőről sajnos nem tudok semmit, első ránézésre vagy lengyel, vagy tiroli, vagy Német császárság kitüntetés, egyik sem az én gyűjtési területem. Kicsit keresgélgetem a neten, de nem találtam. Szóval akár még ritkaság is lehet, nem tudom, érdemes a középsőről jó minőségű képekkel hozzáértőt (vagy a googlet) zaklatni.

Mindenesetre a 40 ezer forintos ár nagyon el van rugaszkodva a valóságtól.

Üdv.:

polarbeer

2014. nov. 3. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!