Mely országokat vagy "népcsoportokat" utáljuk/ják a magyarok és miért?
Nem tudom, én nem utálok egy népet sem. Az 20. század eleji franciák nem szimpatikusak, de miért okolnám a maiakat az ő hibáikért? Vagy most utáljam a németeket is csak azért, mert Ottó szétverte a Lech-mezőn a magyar sereget? Vagy az olaszok is gyűlölhetnék ennyi erővel a németeket, mert a csúnya germán Odoaker megdöntötte a Római Birodalmat.
Ugyan már, nagyon sok mindenkit kéne akkor utálnom, de nem csak nekem, hanem a világon is de facto minden nép utálna minden népet.
"egy OLYAN OLDALON ahol KÉRDEZNI LEHET"
- És ezen túl egy olyan, ahol válaszolni is; ha valamelyik nem tetszik, hagyd figyelmen kívül.
A tény az, hogy nagyon gyerekes jó pár megjegyzésed.
Románok,szlovákok,szerbek.Ők még jobban utálnak minket ,mint mi őket.Pedig ők vannak a magyar területen,nem mi az övékén.Régen a Felvidéken laktam,a szlovákok kb.90%-a gyűlöl minket,tapasztalat...((((
Viszont a lengyelek és törökök tényleg szeretnek minket!Minkét helyen jártam és kifejezetten örültek ,hogy magyarral találkoztak.A törökök rokonnak vélnek bennünket,a lengyelekkel pedig több évszázados hagyományos barátság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!