Mely országokat vagy "népcsoportokat" utáljuk/ják a magyarok és miért?
Ez olyan ovis, már ne haragudj :)
Történelmi barátság Magyarországot Lengyelországhoz és Olaszországhoz fűzi, legalábbis ezek a legközismertebbek.
Egyébként Szlovákiával feszült a viszony mostanság, ill. Ausztriával a szemétlerakóik meg bőrgyáruk miatt, meg ők egyébként is eleget ártottak már nekünk a Habsburgok által...Különben meg persze szinte mindegyik szomszédunkkal vannak időnként feszültségek trianon miatt.
Egyébként tulajdonképpen mindenkivel "jóban vagyunk", ha leszámítjuk a minden országban megtalálható soviniszta gyűlölködő idiótákat.
"járok töri órára"
- Eznem derült ki az - így már végképp - értelmetlen kérdésed alapján, és főleg nem az alapján, hogy holokamunak nevezed az emberiség egyik legnagyobb szégyenfoltját...
19:15
azt mondom ovis, és még is rendesen elmagyarázod akkor te is ovis vagy? amúgy kuvára nem tudom mit nem lehet érteni ezen, sokan talán a zsidókra gondoltak volna először ha meglátják a kérdést vagy a cigányokra, de pont nem ezekre voltam kíváncsi, bocs hogy kérdezni mertem, azt meg hogy járok-e órára vagy nem talán én tudom a legjobban, de nagyon szívesen megmutatom az összes ellenőrzőmet ami megvan, hidd el hogy kuvára megfogsz lepődni hogy nem csak olyan emberek vannak akik kocsmával kezdik a napot utána meg elgondolkodnak hogy bemenjenek-e suliba vagy sem, nem magadból kéne kiindulni már bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!