Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Félvér vagyok, elítéltek?

Félvér vagyok, elítéltek?

Figyelt kérdés

Hát..az a helyzet,hogy én (sajnos) félig roma vagyok.Anyukám roma,apukám magyar.Mostanában elég sok ember utálja a cigányokat,persze érthető okok miatt.Lehet furcsán hangzik,de én is utálom őket,attól függetlenül,hogy én is az vagyok félig-meddig.Én nem tartom magam cigánynak,a szüleim becsületesen dolgoznak,én pedig tiszta 5-ös tanuló vagyok,akármilyen hihetetlen.Soha nem hívjuk fel magunkra a figyelmet az utcán való kiabálással,káromkodással,sőt öltözködéssel sem.Mégis sokan bőrszín alapján ítélnek..Az életben soha semmi rosszat nem tettünk!Persze,a többi cigányról ez nem mondható el-tudom.Én magyarnak tartom magam..

Szeretném tudni,hogy ilyen embert is elítéltek?

2010. jan. 24. 15:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
57%
Természetesen nem, senkit nem ítélünk meg a bőrszín alapján. Viszont elég furcsán gondolkodsz. Azt mondod, h utálod a cigányokat, pedig te vagy az élő példa, h nem szabad általánosítani. Vannak rendes cigányok is. Habár az is igaz, hogy sajnos ők vannak kevesebben.
2010. jan. 27. 17:41
 22/34 anonim ***** válasza:
5%

Nem ítéllek el, de semmi több, barátság/kapcsolat kizárva. Nem vagyok híve a fajok keveredésének. Lehet, hogy te normális cigány vagy, nekem tök mindegy, a genetikád akkor sem egyező egy fehér magyaréval. Ami nem azt jelenti, hogy bűnőző vagy rossz ember vagy, hanem egyszerűen más. Nem fehér. Én pedig utódomul csakis fehér gyereket tudok elképzelni. Ez van.

Tudom most le fogtok szólni, nem érdekel, ez magánvélemény, fogadjátok el, ti, akik állandóan a toleranciáról papoltok....

2010. jan. 27. 18:06
 23/34 anonim ***** válasza:
18:06, én elfogadom, csak pontosítanék, a más bőrszín nem más fajt jelent, nincs olyan, hogy fajok keveredése. A kínai, az afrikai, az eszkimó meg minden egyéb bőrszínű személy az emberi fajhoz tartozik.
2010. jan. 27. 18:40
 24/34 anonim ***** válasza:
Én is félvér vagyok. És én is utálom a cigányokat :D De nagyon.
2010. jan. 27. 18:48
 25/34 anonim ***** válasza:
orosz vagyok nagy részt és nem nagyon menrek elítélni...xD
2010. jan. 27. 18:57
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. jan. 27. 19:26
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem ítélünk el, de ahogy már mások is írták, nem kell utálnod a cigányokat, azért, mert téged "miattuk" ítélnek el. Sok a becstelen cigány, de vannak köztük is rendesek. Akkor ők mit mondjanak, ha leszólják?
2010. jan. 27. 20:00
 28/34 anonim ***** válasza:

Nem ítéllek el :) És ne félj, ha te valóban így élsz és a szüleid is, akkor csak ki fogsz tünni a többi cigányok közül avval, h te tisztességes vagy. És minden fehér színtiszta magyarnak pedig kellemes csalódást fogsz okozni. Szóval ne keseredj el, és maradj ilyen mindig amilyen most vagy! Üdv.

22/L

2010. jan. 27. 20:23
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el, teljesen cigányként sem ítélnélek el.
2010. jan. 28. 00:17
 30/34 anonim ***** válasza:
Én senkit sem a bőrszíne alapján, hanem tettei alapján ítélek meg. Legfeljebb azért, ha kötekedni akarsz. Ismertem nem félvér, hanem tiszta vérű cigányokat, akik ugyanúgy viselkedtek, mint a többi normális ember. Nem a származásod dönti el, hogy jó ember vagy-é, hanem saját magad. A válaszom, nem ítéllek el.
2010. jan. 28. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!