Hát..az a helyzet,hogy én (sajnos) félig roma vagyok.Anyukám roma,apukám magyar.Mostanában elég sok ember utálja a cigányokat,persze érthető okok miatt.Lehet furcsán hangzik,de én is utálom őket,attól függetlenül,hogy én is az vagyok félig-meddig.Én nem tartom magam cigánynak,a szüleim becsületesen dolgoznak,én pedig tiszta 5-ös tanuló vagyok,akármilyen hihetetlen.Soha nem hívjuk fel magunkra a figyelmet az utcán való kiabálással,káromkodással,sőt öltözködéssel sem.Mégis sokan bőrszín alapján ítélnek..Az életben soha semmi rosszat nem tettünk!Persze,a többi cigányról ez nem mondható el-tudom.Én magyarnak tartom magam..
Egyáltalán nem ítéllek el, sőt ha lány vagy akkor biztosan nagyon szép is lehetsz...
2010. jan. 24. 15:32
12/34 Kankalin válasza:
Én személy szerint a cigányokat elítélem, a romákat nem. Tudom ez a kettő sokaknak egy és ugyanaz, ám volt az az időszak, hogy nem lehet cigányozni az unio előírása mián... Oké, tehát akkor aki európai, emberi jellemekkel, viselkedéssel, kinézettel áll elém az roma, és az ég világon semmi gondom vele, akire viszont nem a fenti jellemző, az cigány, és őket viszont elítélem.
Egy Jobbikos.
2010. jan. 24. 15:34
13/34 anonim válasza:
Ne magyarázkodj! Nem a származás tesz valakit jó vagy rossz emberré, hanem a viselkedése.
2010. jan. 24. 15:34
14/34 anonim válasza:
Én egy egészen cigány embert se ítélek meg pusztán a származása alapján. A viselkedés a lényeg, aki bunkó, az lehet roma vagy magyar vagy akármilyen, az én szememben nem ember.
2010. jan. 24. 15:43
15/34 anonim válasza:
Az igazat megvallva az összes normális "roma" akit ismertem félvér, szóval nincs miért elítéljelek.
2010. jan. 24. 16:01
16/34 anonim válasza:
az attól függ..ránézésre meglehet mondani ki az elitélnivaló való meg ki nem..már a ruházatából is kitünik hogy milyen menő gyerek vagy a viselkedéséből vagy a beszédéből..és azért ítélem el(fehérek közt is vannak)
2010. jan. 24. 16:04
17/34 anonim válasza:
én is félvér vagyok, igaz nem roma. én orosz vagyok..
2010. jan. 24. 16:41
18/34 anonim válasza:
Nem, miért tenném, mit tehetsz te arról? Egyébként is volt egy osztálytársam, szintén félvér, őt is bántotta,de sztem pont ebből kifolyólag volt sokkal rendesebb, kedvesebb, barátságosabb, barátkozóbb! Nagyon bírtam őt! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!