Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mobilos társkeresés! Eszméletl...

Mobilos társkeresés! Eszméletlen, hogy mik mennek! Előfordult már mással is?

Figyelt kérdés

Előfordult már veled is az, hogy valaki felhívott magánszámon, majd pár nap múlva jön egy sms ismeretlen számról egy nőtől vagy pasitól ismerkedés célzattal?

Számom titkosított, semmilyen társkereső oldalon nem vagyok rajta, még közösségi oldalon sincs feltüntetve mobilszám. Mit lehet ez ellen tenni, hogy ne hívogassanak, és ne zaklassák a családom?

2010. jan. 22. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Velem még ilyen nem fordult elő. Nem lehetséges, hogy valaki poénból vagy szemétségből föltette a számod egy ilyen társkeresős oldalra?

Szerintem ha már hívogatnak, akkor csak úgy tudod megállítani, ha számot cserélsz.

2010. jan. 22. 22:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam én is, de a férjemet is hébe-hóba felhívják ilyen -olyan csajok. Mivel nincs titkolni valónk egymás előtt, így mindenről tudok én is ő is. Gyakran van az hogy ha magánszám hív, inkább neki adom a készülékem, rázza le ő. Ma este, 3x hívtak csak, míg fürdettem kisfiúnkat. És higgyétek el, így pocisan, várva 2. fiúnkat kizárt, hogy bárki fel akarna szedni..:) Elég érdekesek ezek a dolgok.

Férjem is, gyakran adja magánhívásoknál nekem a készüléket, mert ha én szólok bele, többet nem csörög.. Volt olyan is, hogy párommal a "nevében" én válaszoltam a lánynak, pusztán kíváncsiságból, kideríteni, hogy honnan tudta meg a számunkat, de erre nem derült fény. (mns-t küldött magáról, végül átküldtem a fotómat, és azóta ő sem írt..) DE 2 napja férjem is beszélt egy szintén "társkeresős lánnyal", de nem értette sajna a társkereső oldal nevét, ahol elvileg megvan a száma..Fura.

Párom sem, és én sem vagyunk ezek a nagy "kicsapongó" fajták. Boldog kapcsolatban élünk 5 éve. Boldogságban, szeretetben neveljük gyermekünket, és mindennél jobban várjuk a következő trónörököst is. Netes és telós társkeresés meg nem az asztalunk. Ki akar zsákbamacskát venni? És ilyenre nincs szükségünk. Sajnos ellenségeink vannak, de kinek nem a mai világban...DE kissé kellemetlen, főleg mikor az én mobilom hajnali 2-kor szólal meg, és csak sustorogást hallok...:S

Jah, megcsalás kizárva. Nap 24 órájában 25-öt együtt :)

2010. jan. 22. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek mindketten a "bögyében vagytok", hogy finoman és nőiesen fogalmazzak... Egész biztos, hogy kiszúrás, bosszú, irigység, stb. stb... Sejtésed sincs, ki lehet?
2010. jan. 22. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy valaki bosszúból (vagy tréfából?) beregisztrálta a telefonszámaitokat ilyen társkeresős oldalra, ezért hívogatnak!

Nekünk 9 mobil van a családban (9 SIM-kártya) és egyiken sem jött még soha ilyen hívás.

Sajnos, még az sem megoldás az esetetekben, hogy letiltod a kéretlen számokat (vannak telefonok, amiben letiltható az adott telefonszám), mert egy társkereső oldalon mindig más fog hívni...

Csak az lenne a megoldás, hogy cseréljetek hívószámot és ezt a számot csak olyannak adjátok meg, akinek nagyon fontos. (És éjszaka kapcsold ki a telefonod, 9 óra után senki ne hívogasson!)

2010. jan. 23. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a hívót, hogy melyik társkereső oldalról jött, majd próbáld meg onnan eltávolíttatni (az oldal szerkesztőinek a segítségével) a kamu profilt!
2010. jan. 23. 01:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát, ismerek ilyen embereket, mert irigyei mindenkinek vannak, de nem gyanúsíthatok meg alaptalanul senkit sem...Nem értem mért szúrja egyes embereknek a szemét az, hogy egy pár boldog, és a férje valóban egy remek, család centrikus ember, aki mindent megtesz értünk és mi valban boldogok vagyunk..

Nekem is 2 mobilszámom van, és egyet csak a szűk családom tud, mert a másikat míg dolgoztam, munkára használtam, és ezt mindenki tudja, és bárkinek megadható. De mikor jött a hétvége, és meló után egyből kapcsoltam is ki. A privát számomat csak a család, anyuék, anyósomék, tesóim, férjem tudják, ők mind-mind azon értek utol...Erre a privát sim-re még sosem jöttek ilyen hívások, sem pedig társkereső sms-ek...:S

Egy kis faluban élünk, ahol mindenki ismer mindenkit, de még így is, a fülembe jutottak olyan "szeftos" pletykák, hogy a második babánkat valamelyik szeretőmtől szedtem össze, és első fiúnk sem a férjemé...Izgalmas dolgok ezek..:S

Még jó, hogy más ennyire pontosan tudja, nyilván tartotta kettőnk között a gyertyát, és tanúja volt az eseményeknek...:S

2010. jan. 23. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
annyit tudok mondani hogy próbálj meg rákeresni a telefonszámodra, vagy ha van időd a társkeresőkben keressgess rá, ha megvan, akkor írj az oldal moderátorának, hogy nem te regeltél, szedjék le a számodat
2010. márc. 20. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!