Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Irdatlan sok pénz. Eszméletlen...

Irdatlan sok pénz. Eszméletlen, nem?

Figyelt kérdés

Hallottam valahol a minap, hogy a világ legmagasabb fizetése 3,8 milliárd dollár évente. 843 milliárd forint évente. Körülbelül mintha mindennap megnyernéd a 2-3 milliárd forintos lottóötöst.

Mit lehet ennyi pénzből csinálni?

Nekem ez olyan hihetetlen.

2010. júl. 12. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az, elképzelhetetlen mennyiségű pénz. De azért kipróbálnám, hogy milyen nehéz költeni:):)!
2010. júl. 12. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

...Mások meg éheznek,mert "nincs pénz","szegény az ország",stb...Szégyen!Most nem csak Magyarországra céloztam.Világviszonylatban ez van,volt,lesz sajnos.

Sajnos sokszor pont annak van temérdek pénze,aki nem tud vele élni igazán,csak dőzsöl,pazarol,de nem tudja igazán értékelni a szépet,a jólétet.

2010. júl. 12. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartanám meg mindet. Ennyi pénzel nem lehet mit kezdeni, vagyis el lehetne tartani egy kisebb országot.

Én ennek az évi fizetésnek 1/100-adából lerendeznék egy nem is akármilyen életet.

2010. júl. 12. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Először jó,persze,kiköltekezed magad,megveszel mindent,amire eddig vágytál,de egy idő után ebbe is bele lehet unni.Én csak annyit tartanék meg,amennyi biztosítja az én és a családom jövőjét,a többi menne gyermekek-idősek otthonának,stb.
2010. júl. 12. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Vennék egy csomó házat és különböző módokon felrobbantanám őket. Megvenném a világ összes DVD-jét meg egy rohadt nagy TV-t. Naprakészen megvenném a legújabb technológiás gépeket stb. Ha megnéznék 1 sorozatot és bele szeretném élni magam a világába akkor megteszem, felépítem azt a világot. Rengeteg mindent meg lehet ennyi pénzből csinálni hidd el.
2010. júl. 12. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Mit lehet csinálni? Sztem le se lehet költeni..,ezt fel se lehet fogni,hogy mennyi pénz!Kiváncsi vagyok,hogy ebből a rengeteg pénzből segitenek e valakiken és adakoznak e jó célra forditva!!Mert én biztos támogatnék,adakoznék ha ennyi pénzem lenne!
2010. júl. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!