Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Zaklassam őket vagy mit...

Zaklassam őket vagy mit csináljak, hogy visszaakapcsolják?

Figyelt kérdés
A Digi kikapcsolta az Internetem és a tv pedig be van fizetve . Reggel hívtam őket és mondták ki küldik a szerelőt erre délután az internetett is kikapcsolják,bementem személyesen a Digibe a netet visszakapcsolták,de a tvre várni kell.Zaklassam őket vagy várjak napokat a szerelőre.

2014. okt. 7. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
annyi napot várj emennyit késtél a fizetéssel ... így legalább morális alapod lesz a zaklatásra
2014. okt. 7. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
A legszebb,hogy nem késtem a fizetéssel előre kifizetem,hogy ne járjon le.Erre" hálózati " hiba miatt kikapcsolják csak úgy szónélkül.
2014. okt. 7. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Érted is amit leírsz?

Hálózati hiba. Most kikapcsolták, vagy hiba?

2014. okt. 7. 15:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Te nem érted ,de mind1.
2014. okt. 7. 15:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Kikapcsolták aztán mikor bemegyek ráfogdták hálózati hiba.
2014. okt. 7. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek ilyenek! Abból élnek, hogy bosszantják az ügyfelet. :-)
2014. okt. 7. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaja, a Diginél jutalékot osztanak a minél céklaszínűbb arcberendezésű ügyfelek után :D

Én 6 évig voltam a Diginél előfizető, talán ha 2-3 alkalommal tapasztaltam fél óránál hosszabb szolgáltatásbeli szünetet. Amikor volt, akkor is általában a hajnali órákra időzítették a szolgáltatás szüneteltetését. Az egyik ilyen egy nagyobb vihar után volt, gondolom beázhatott a lokális elosztóközpont vagy megcibálhatta a szél a madzagokat, másfél napig nem volt se tv, se internet. Aztán kijöttek és megcsinálták. Szóval még ha akarnék sem tudnék rosszat mondani róluk, én nagyon meg voltam elégedve az általuk nyújtott szolgáltatással.

Szerintem abajgasd őket bátran, végül is jogosan teszel panaszt náluk, ha valóban nem késtél a befizetéssel. Érezzék csak ők kellemetlenül magukat.

2014. okt. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!