Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szúró érzés, zaklassam a...

Szúró érzés, zaklassam a dokim vagy ne? 31. hét.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

31 hetes vagyok,első baba.Tegnap éreztem először először jobb oldalt alhasi tájékon nyilalló,szúró fájdalmat.Azon a ponton kemény is a hasam,nem tudom,hogy a baba van-e arra vagy valami más.

Ma egész nap érzem,ha fekszem és pihenek,akkor minden rendben,de ahogy megmozdulok belenyilall,és mostanra már bal oldalon is.Elég nagy a pocakom és túlsúllyal is kezdtem a várandósságot,viszont a jelenlegi hízásom teljesen normális,havi +1 kg jött fel eddig.Most legutolsó mérésen +2 volt.

Nem tudom érdemes-e ezzel most zaklatnom a dokimat,vagy várjak vele,hátha elmúlik?

Lehet ebből valami probléma?

Ha lényeges lehet,párommal 3 hónap után,a hétvégén voltunk újra együtt szexuálisan is.Nagyon óvatos volt,nem volt gond.Bár én nem élveztem úgy,mint régen.

2013. dec. 30. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem keményedsz. Szedsz magnéziumot? Ha igen, mit és mennyit? Ha nem, kezd el szedni és próbálj pihenni! 33 h.kismama
2013. dec. 30. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg befordult a babád, időben pont stimmel a 31. hét és amit írsz az is. Próbálj extrán magnéziumot szedni, legalább 800-1000 mg-ot naponta vagy magnézium pezsgőtablettát inni, abból is bátran ennyit és el fog múlni. Ha holnapra nem múlik el, akkor érdemes benézni a kórházba.
2013. dec. 30. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Teázok végig,nem szedtem magnéziumot,de akkor mostantól fogok.Már-már betegesen elutasítok minden mesterséges készítményt (gyógyszeripari terméket).Eddig nem volt problémám és minden tesztem rendben volt,megdicsértek mindig.

MagneB6 van itthon.Az jó?

2013. dec. 30. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Az eggyel fentebbi kérdés az enyém. Mióta befordult a baba, én is érzem ezt a szúró érzést csak én nem oldalt, hanem a hüvelyemben és az alhasamban. Nálam is akkor jön elő főleg ha sétálok. Elég hirtelen szokott jönni. Tuti a baba fejecskéje nyom valamit.
2013. dec. 30. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó a MagneB6 is, csak nagyon drága! Arra figyelj, hogy mennyi magnézium van benne. A nagyon drága Sanofisban 48 mg van tablettánként, tehát 15-20 tablettát kellene szedned naponta, egy 50 db-os doboz 1,500 forint körül van. Én DM-est szedek, egy 300 db-os került 999 forintba, 1 tablettában 175 mg van.

Én is nagyon ellene vagyok minden felesleges szintetikus vitaminnak, szerencsére az orvosom sem erőlteti ezeket. De a terhesség alatt 3 dolgot érdemes szedni: Kálcium a csontok miatt, Magnézium a görcsök és vasat a vérszegénység ellen.

2013. dec. 31. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!