Milyen érzés a jósló fájás?
Figyelt kérdés
Gondolom hasonlít a menstruációs fájdalomhoz, de csak alul fáj vagy az egész hasad, esetleg kemény is lesz tőle a has?2013. dec. 19. 16:02
1/4 anonim válasza:
nekem a tescoban volt az első 30 hetesen. nagyon görcsölt az egész hasam, a derekam majd leszakadt, kivert a víz, görnyedtem a bevásárlókocsira és lihegtem, mint egy kutya. szóval nekem elég egyértelmű és intenzív volt. persze mindenki máshogy éli meg.
2/4 A kérdező kommentje:
nekem a gyomrom környékén fájt leginkább , szurkálós érzés volt , de kihatott az egész hasamra és kemény is volt, ez már az lehetett?! vagy csak tényleg a gyomrom fájt ( mondjuk olyan volt mintha égne , görcsölne mint amikor sokat eszek)
2013. dec. 19. 16:47
3/4 anonim válasza:
szerintem nem jósló volt. de ez csak az én véleményem a saját tapasztalataim alapján.
4/4 A kérdező kommentje:
nem az volt, védőnő is azt mondta hogy az nem egészen ilyen :)
2013. dec. 20. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!