11 hetes vagyok, fura érzés a hasam alljába, kis buborékok, ez már lehet a baba?
Figyelt kérdés
11 hetes kismama vagyok, ma este furcsa érzés volt a hasamba először csak átlagos görcsnek tünt, aztán melegséget éreztem oda tettem a keze, is és fura buborékpukkanásokat éreztem , először megijedtem , aztán arra gondoltam h ez a babócám lenne már ? Nem korai? Lehetséges?2013. dec. 24. 03:16
1/3 anonim válasza:
Én is 11. héttől érzem, főleg, ha pihenek.
14 hkm.
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg korai. Tul pici ahhoz h ilyen hamar erezd, foleg ha elso baba. Akinek a tobbedik babaja se erzi ilyen hamar. Vmi mas az.
3/3 anonim válasza:
Aligha. Túl korai még.
Én 14 hetesen éreztem először, és még abban is kételkedett a doki, mondván, ilyen korán nagyon ritkán érzik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!