Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell a telt embereket...

Miért kell a telt embereket lekövérezni?

Figyelt kérdés
Sokszor megfordult a sulimban, hogy az egyik pasi folyton szekált egy teltebb lányt. De ez mire jó ??? Szal én nem értem ezt, fiúk ennyire fogyatékosak vagytok a leggyakrabban, hogy ilyen módon élitek ki a belső problémáitokat?:-) 1ébként én nem vagyok duci
2010. jan. 22. 20:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
sztem emg bíztatni kéne őket nem ilyen hülyeségeket mondani h ne egyen csokit meg mozogjon.marhára sokat segítetek ezzel nekik
2010. jan. 22. 20:47
 32/38 anonim válasza:

Röhejes ami itt megy!

egy vékony nő és egy teltebb nő teljesen egyenrangú.Mire jó az hogy piszkálják őket az emberek?a vékony legyen elfoglalva azzal hogy ő jól néz ki, nem kell megjegyzéseket tenni.mindenki olyan amilyen, olyannak is kell elfogadni.ha ez nem megy ez az emberi alja színvonalra utal.Akinek nem tetszik egy molettebb nő az ne nézzen rá, ízlések és pofonok.Lesz olyan ember akinek pont ő fog tetszeni.De akkor sok okos mondja meg mi szép egy 40 kg-os anorexiás csajban????Ennyi erővel veszek egy faágyat, és elkezdem azt reszelni.

2010. jan. 22. 20:48
 33/38 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek veled...de ha valaki már nagyobb darab azt egyből le kell nézni
2010. jan. 22. 20:50
 34/38 anonim válasza:

nem azért kedves kérdező, de azt mondod nem kell így kategorizálni, h kövér v nem kövér.

de te is odaírtad h én nem vagyok duci...

én nem ilyenek alapján ítélem meg az embereket, de te már automatikusan besorolod magad...

szal te se vagy jobb.. le lehet pontozni, de ez álszentség szerintem..

2010. jan. 22. 20:52
 35/38 anonim válasza:

Itt senki nem nézi le őket. Csak megpróbálják kifejteni, hogy nekik is vannak hibáik, és ezeket nem lehet elmismásolni azért, mert kövérek és "egyenrangúak, ugyanolyan értékesek" blablabla, ami mind szép és igaz csak nem ment fel senkit semmi alól.

Egyébként nekem személy szerint az egészséges testalkatúak jönnek be (fiúk). Le lehet érte szólni, de a túlsúly igenis betegség csak egyesek normális dolognak akarják kezelni mert képtelenek szembenézni saját magukkal, és így sokkal könnyebb az életük. Meg rövidebb is.

2010. jan. 22. 20:55
 36/38 anonim ***** válasza:
De hogy lehet egy ismeretlen embert így megszólítani? Ha valakiről tudjuk, hogy nem egy IQ bajnok, akkor sem mondjuk neki, hogy "gyere ide te retardált". Csak a buta emberek csinálnak ilyeneket, ne törődj ezzel a sráccal. Amúgy ettől csak rosszabb lesz annak a lánynak, mert ezeket a sérelmeket nehezen fogja feldolgozni.
2010. jan. 22. 21:06
 37/38 A kérdező kommentje:

Tisztelt 20:52- as válaszoló ! Igazad van és jogosan kérdezheted, hogy én miért irtam oda azt, hogy " én nem vagyok duci ". Nos ez igen egyszerű : ha nem irtam volna oda akkor a válaszolók 80%-a azt válaszolta volna, hogy " le kéne fogynod és akkor nem lennének ilyen gondjaid ", mert az emberek ilyenek. A legtöbben fel sem tudják fogni, hogy igenis egy egyszerű embert is érdekelhet a teltebb személyek mindennapi problémái, én viszont csak segiteni akarok

Ha nem irtam volna a végére azt, amit mondtam, akkor a kérdés menete teljesen rossz irányba indult volna, de igy az emberek rákaptak a lényegre :-) érted- e ?

2010. jan. 22. 21:10
 38/38 anonim ***** válasza:
mert tényleg kövér...ha egyszer az, akkor az, én is az vagyok és nem veszem sértőnek, ha kövérnek mondanak, mert ez az igazság...sokkal jobban fáj, ha látom,hogy próbálja kifejezni magát valaki úgy,hogy abban ne legyen benne a kövér vagy a túlsúlyos és szabadkozik,hogy amúgy nem is vagyok én annyira duci, csak telt meg mittudomén...ha egyszer az vagyok, akkor az vagyok, kész...ez olyan, mint amikor a cigány megsértődik azért, ha azt mondom rá, hogy cigány...szóval az elnevezésben én nem találok semmi kivetnivalót, pedig én tényleg elég rendesen kövér vagyok és kaptam már elég sok beszólást is, az iskolák végigcsúfolásáról nem is beszélve...azzal viszont már nem értek egyet, mikor valakit azért bántanak, mert kövér, vagy szemüveges vagy bármi külső jegy miatt...
2010. jan. 23. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!