Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell a telt embereket...

Miért kell a telt embereket lekövérezni?

Figyelt kérdés
Sokszor megfordult a sulimban, hogy az egyik pasi folyton szekált egy teltebb lányt. De ez mire jó ??? Szal én nem értem ezt, fiúk ennyire fogyatékosak vagytok a leggyakrabban, hogy ilyen módon élitek ki a belső problémáitokat?:-) 1ébként én nem vagyok duci
2010. jan. 22. 20:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
tehát amiér nem ugyan olyanok azért ugyan olyanok? amúgy meg egy szóval sem mondtam hogy a vékonyak nem lehetnének jelentéktelenek
2010. jan. 22. 20:20
 12/38 anonim ***** válasza:
nm sok ilyen lány vagy..de nem minden kövér ilyen.én akiket ismerek életvidámak és tök jó fejek
2010. jan. 22. 20:21
 13/38 anonim ***** válasza:
figyelj minden kövér ember ugyanolyan ember mint a vékony!! miért lenne más???????, mert több kiló van rajta??????? akkor egy 80 kiló ember is más mint egy 60 ennyi erővel
2010. jan. 22. 20:22
 14/38 anonim válasza:
Vannak primitív emberek, és vannak intelligensek.A primitív emberek sose fognak egy teltebb embert ember számba venni.Nem foglalkoznak azzal hogy ennek egészségügyi oka is lehet, örömüket lelik abban ha cikizhetik, tönkre tehetik a lelkivilágukat.Pedig egy telt ember is ember.Attól hogy van rajta felesleg semmilyen nemű megkülönböztetésben nem kéne részesülnie.Lehet ezerszer jobb ember egy átlagosnál.Lehet nem cicababa, aki folyamatosan kivillantja fenekét, egy 5 centiméteres szoknyában, vagy aki még télen is haspolót hord.És vannak az intelligens emberek akik emberszámba veszik őket is.De azoknak a faragatlan embereknek akik ebben lelik boldogságuk egyszer az élet úgyis visszaadja azt amit adtak.
2010. jan. 22. 20:24
 15/38 anonim ***** válasza:
az utcsónak teljesen igaza van
2010. jan. 22. 20:26
 16/38 anonim ***** válasza:
30%

igen, egy 60 kilós is más mint egy 80 kilós. Kezdésnek 20 kilóval mondjuk.

Amúgy meg vicces dolognak tartom hogy súly alapján ami telesen objektaívan mérhető nem akarjátok kategorizálni az embereket, ugyanakkor viselkedés alapján ami teljes mértékben szubjektív simán bekategorizáljátok primitív és intelligens csoportokba őket.

"bort iszik, vizet prédikál" ahogy a mondás tartja

2010. jan. 22. 20:27
 17/38 anonim ***** válasza:
akkor mi bajod a kövérekkel?? aki 100 kilónál több azt már egyből utálni kell?
2010. jan. 22. 20:28
 18/38 anonim válasza:

És: aki túlsúlyos (elnézést), annak valami lelki problémája(is) van, de nyugodtan lehet tagadni. Egy lelkileg labilis emberrel nehezebben alakítok ki normális kapcsolatot, pedig a legjobb barátnőim túlsúlyosak voltak, tehát tapasztalatból mondom hogy nehezebb. Engem pl nagyon zavar, hogy azért, mert van fölösleg rajtuk, rögtön úgy kell bánni velük mint egy kisebbséggel, és tilos bármivel megsérteni őket. Egyrészt megértem, mert senkit nem kell piszkálni, másrészt meg ez azért van, mert a legtöbb túlsúlyos lány érzékenyebb, pont a súlya miatt. Ha nekem nagy az orrom, akkor azzal miért kevésbé gonosz dolog szekálni engem? Ha meg valaki egy túlsúlyos emberre tesz jogos megjegyzést, mindjárt ő a főellenség, mert milyen szemét ...:S Mindeközben sok túlsúlyos halálos ellenségnek tekinti a normál testalkatú lányokat, hát még a karcsúakat (lehet tagadni, de nézzetek végig egy duci szépségversenyt).

De ez igazából nem tartozik a kérdéshez, szóval bocsi az offért, csak nem tudom hol fejthettem volna ki a véleményem. Tényleg nem akartam senkit megsérteni,de az én szemszögemből ez így néz ki.

Lényeg a lényeg: senkire nem kell semmiféle megjegyzést tenni, és ha mégis megtörténik, nem kell megsértődni.

2010. jan. 22. 20:32
 19/38 anonim ***** válasza:
hol mondtam hogy bajom van velük?
2010. jan. 22. 20:32
 20/38 anonim ***** válasza:
Persze, aztán a végén kiderül, hogy, ha az estek 5% nem tehet róla az illető, csak valahogy mindig könnyebb másra fogni a probléma okét. Úgyse tudok lefogyni, mert blalbalbalbala. Az a nagy baj, hogy az emberek álom világban élnek. Azt hiszik, hogy mint a tévé reklámokban beszednek egy csodakapszulát és 1 hónap alatt 20-30 kilót fogynak. Elfelejtik, hogy sokszor csak több éves (akár 4-5) munkával érhető el nagyobb mértékű fogyás, de mindegy, teljesen feleslegesen jártatom a "kezem".... Egyszóval véleményem szerint, nagy részük meg érdemli, hogy: tagadnak, kövérnek, stb.. titulálják őket.
2010. jan. 22. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!