Miért kell a telt embereket lekövérezni?
igen, egy 60 kilós is más mint egy 80 kilós. Kezdésnek 20 kilóval mondjuk.
Amúgy meg vicces dolognak tartom hogy súly alapján ami telesen objektaívan mérhető nem akarjátok kategorizálni az embereket, ugyanakkor viselkedés alapján ami teljes mértékben szubjektív simán bekategorizáljátok primitív és intelligens csoportokba őket.
"bort iszik, vizet prédikál" ahogy a mondás tartja
És: aki túlsúlyos (elnézést), annak valami lelki problémája(is) van, de nyugodtan lehet tagadni. Egy lelkileg labilis emberrel nehezebben alakítok ki normális kapcsolatot, pedig a legjobb barátnőim túlsúlyosak voltak, tehát tapasztalatból mondom hogy nehezebb. Engem pl nagyon zavar, hogy azért, mert van fölösleg rajtuk, rögtön úgy kell bánni velük mint egy kisebbséggel, és tilos bármivel megsérteni őket. Egyrészt megértem, mert senkit nem kell piszkálni, másrészt meg ez azért van, mert a legtöbb túlsúlyos lány érzékenyebb, pont a súlya miatt. Ha nekem nagy az orrom, akkor azzal miért kevésbé gonosz dolog szekálni engem? Ha meg valaki egy túlsúlyos emberre tesz jogos megjegyzést, mindjárt ő a főellenség, mert milyen szemét ...:S Mindeközben sok túlsúlyos halálos ellenségnek tekinti a normál testalkatú lányokat, hát még a karcsúakat (lehet tagadni, de nézzetek végig egy duci szépségversenyt).
De ez igazából nem tartozik a kérdéshez, szóval bocsi az offért, csak nem tudom hol fejthettem volna ki a véleményem. Tényleg nem akartam senkit megsérteni,de az én szemszögemből ez így néz ki.
Lényeg a lényeg: senkire nem kell semmiféle megjegyzést tenni, és ha mégis megtörténik, nem kell megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!