Miért kell a telt embereket lekövérezni?
Figyelt kérdés
Sokszor megfordult a sulimban, hogy az egyik pasi folyton szekált egy teltebb lányt. De ez mire jó ??? Szal én nem értem ezt, fiúk ennyire fogyatékosak vagytok a leggyakrabban, hogy ilyen módon élitek ki a belső problémáitokat?:-) 1ébként én nem vagyok duci2010. jan. 22. 20:07
1/38 anonim válasza:
ez a hivatalos megnevezése a túlsúlyosoknak. Enyni erővel kérdezhetnéd hogy az idióták miért hülyék
2/38 A kérdező kommentje:
Az embernek van neve, kedves első válaszoló, azon illene őket szólitani
2010. jan. 22. 20:11
3/38 anonim válasza:
átalánosban nagyon kövér voltam sokat csúfoltak még az alsósok is...örültem mikor elkerültem középsuliba.de csak rosszabb lett..majdnem öngyilkos lettem..orvoshoz kellett járnom aztán 2 év alatt nagyon szépen lefogytam..és nem csak a fiúk ilyenek... 1-2 sérelmen bosszút is álltam.nem tudom mire jó ez nekik de gondoljanak bele h tönkre tehetnek így egy embert..
4/38 A kérdező kommentje:
sztem :-)
2010. jan. 22. 20:11
5/38 anonim válasza:
Ez sulis dolog, ahogy nőnek kinővik ezt is.Engem is szekáltak régebben pedig nem volt sok felesleg rajtam.(kb 4 kg)Nem érdekelt, most se érdekel.A párom lenne az első aki megnyuvasztana ha nem lenne,mivel nem minden férfi szeret egy vékony nőt fogdosni.
6/38 anonim válasza:
de a neve mindenkinek más és nincs a fejükre írva, az meg ha valaki pl kövér mesziről látszik. Nem várhatod el az emberektől hogy minden jelentéktelen személy nevét megjegyezzék
7/38 anonim válasza:
és a kövér emberek miért jelentéktelenek??? ők is ugyamnolyan emberek mint a többi
8/38 anonim válasza:
Nem mindenki ugyan olyan. Pl a kövérek (meglepő módon) kövérebbek.
9/38 anonim válasza:
és akkor mi van? akkoris ugyanolyan ember mint más..csak nagyobb a súlya.. és sok sokkal jobb fej mint a véknyak
10/38 anonim válasza:
Én soha nem kövéreztem le őket(lány vagyok), mi több: igyekszem a lehető legtapintatosabban bánni velük. Kár, hogy ezt fordítva nem mondhatom el, mert folyton azt látom, hogy a kerekebb lányismerőseim ki vannak akadva, folyton csak nyavalyognak és féltékenyek az összes vékony lányra ha nem is vallják be, és ha nagyon maguk alatt vannak mert "napok óta nem eszem, mégis híztam 1 kilót", és próbálnék tanácsot adni, akkor mint ha én lennék a gonosz amiért elismerem hogy van rajtuk felesleg:S. Sajnálom ha ezzel megbántottam valakit, ez nem általánosítás volt, csak saját tapasztalat az ismerőseimmel.
Azok a fiúk meg akik lányokat bántanak, gyerekes bunkók és nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!