1/17 anonim válasza:
Ha ezt így megkérdezed, neked minden életkorban ciki.
Javaslat: Amíg ennyire görcsösen akarsz megfelelni másoknak, soha nem fogod magad igazán jól érezni.
2/17 anonim válasza:
Talán cikibb, hogy én azt sem tudom mi az.
3/17 Shai-Hulud válasza:
Az attól függ, hogy hány éves is az a Csingiling, akit nézel. :-D
4/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az életkor meghatározná, hogy mit nézz, mit szeress, mit csinálj (OK, ez utóbbinál természetesen néha számít a kor :) nem azokra az esetekre gondolok). Ha ilyen korlátok közé szorítanám magam, elég rossz életem lenne.
5/17 anonim válasza:
Csatlakozom az első válaszhoz. Próbálj meg önálló véleményt megfogalmazni. Mégpedig a körülmények figyelembevételével. Aztán képviseld, míg meg nem győznek, hogy van jobb.
6/17 anonim válasza:
Csingiling rulz! Imádom :) annyira aranyos rajzfilm.
25\L
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként 12 éves lány vagyok.
2014. okt. 8. 11:55
8/17 zozo76hun válasza:
szerintem 65 ev korul mar el lehet gondolkodni hogy valami baj van
9/17 Shai-Hulud válasza:
@zozo76hun
Huhhh, hála az égnek, akkor még ráérek egy kicsit.
10/17 anonim válasza:
Szerintem 65-től pedig MÁR nem probléma, ha valaki Csingilinget néz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!