Fiúként szeretni a Twilightot ciki?
Figyelt kérdés
#fiú #Twilight #alkonyat #ciki #Hajnalhasadás #Eclipse #Breaking Dawn #New Moon #srác #nagyfogyatkozás
2014. márc. 7. 16:34
1/11 anonim válasza:
Lányként is.
De más véleménye úgy sem számít. Mindenkinek vannak "ciki" dolgai.
2/11 anonim válasza:
Ne érezd annak, aki beugat azt meg le kell sz_rni.
3/11 anonim válasza:
A Twilligt kedvelésének ciki volta uniszex....:)
4/11 anonim válasza:
Majd kinövöd. Anno én is elolvastam fiú létemre és csak később jöttem rá, hogy időpocsékolás volt.
5/11 anonim válasza:
Szerintem még lányként is, ha már elmúltál 16 :D
6/11 anonim válasza:
Ne reklámozd és akkor nem fog érte senki sem cikizni, pár év múlva úgy is mindenki megfeledkezik róla.
7/11 anonim válasza:
ciki, de nem mindegy más mit gondol???
8/11 anonim válasza:
Bizony, nem mindegy. Neked sem mindegy, ne áltasd magad.
9/11 anonim válasza:
talán de ne foglalkozz mással ez a te döntésed és ne érdekeljen mit mond más! :)
10/11 anonim válasza:
Emberek. Miéft lenne ez 'ciki'? Attól mert még szereti az Alkonyatot, és fiú, attól még sehogy sem lesz 'ciki' ez a dolog! A kisfiúk is eljátszanak a barbibabákkal, de az még sem ciki, úgye?! Úgyhogy ha az nem ciki akkor ez sem az. Ha valakinek valami tetszik de másnak nem, akkor az ciki dolog? Nem. Úgyhogy kedves kérdező; Nem,nem ciki! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!