Szerintetek ciki egyedül elmenni partizni/bulizni?
Most szombaton lesz egy jó buli, el akarok menni, de az ismerőseim közül senki sem ér rá. :(
- Szerintetek ciki lenne, ha egyedül mennék??
- Ti elmennétek egyedül?
nem egyszer voltam már egyedül. ilyenkor több lehetőség van.
- nincs egy közeli ismerős sem, elvagyok magamban, a zenére figyelek, nyilván nem hajnalig tart a buli
- egyedül megyek oda, de ott találok olyan haverokat, akikhez csapódhatok
- megismerkedem valami olyan idegennel, akivel szívesen elbeszélgetek (főleg külföldiek) és nem érzem egyedül magam
- a legrosszabb: vannak fél ismerősök és mivel látják, hogy egyedül vagyok rám száll valaki olyan, akivel sose mennék el bulizni és egész este folyton felbukkan, meg dumál hozzám, nem lehet lerázni
mivel az utolsó eset nem egyszer előfordult, nem szívesen járok egyedül, de ha a zene (főleg koncert) nagyon érdekel, akkor elmegyek, aztán lesz ami lesz. amúgy olyan kicsi a világ, hogy nem igen tudok lemenni úgy egy buliba, hogy utána ott ne fussak össze ismerőssel.
ja és szerintem egyáltalán nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!